magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Ο Λευτέρης Παπανικολάου απαντάει στις 20 σημαντικότερες ερωτήσεις για την μεταμόσχευση μαλλιών (video)

Ο Λευτέρης Παπανικολάου απαντάει στις 20 σημαντικότερες ερωτήσεις για την μεταμόσχευση μαλλιών (video)

Ο Λευτέρης Παπανικολάου είναι Επιστημονικός Διευθυντής Μεταμόσχευσης Μαλλιών και Ιδρυτής της LP CLINIC με έδρα την Γλυφάδα.

Μέχρι σήμερα, έχει πραγματοποιήσει με επιτυχία 100% πάνω από 3.000 μεταμοσχεύσεις μαλλιών σε Ελλάδα και εξωτερικό, ενώ το όνομα του, φιγουράρει στις λίστες με τους κορυφαίους Έλληνες γιατρούς στο είδος του.

Αυτή δεν είναι η αρχή της πορείας του! Αριστεύει στις υπηρεσίες υγείας από το 2000, καθώς χρησιμοποιεί τις πιο εξελιγμένες μεθόδους μεταμόσχευσης μαλλιών στον κόσμο.

Έτσι παρέχει την δυνατότητα να αποκτήσει κάποιος τα μαλλιά των ονείρων του εύκολα και γρήγορα, μετά από μια ανώδυνη επέμβαση μεταμόσχευσης για ένα μόνιμο αποτέλεσμα. Δεν είναι τυχαίο, που θεωρείται ο καλύτερος γιατρός μεταμόσχευσης μαλλιών στην Ελλάδα.

Μάγδα Τσέγκου - Λευτέρης Παπανικολάου
Μάγδα Τσέγκου – Λευτέρης Παπανικολάου

Η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου, τον συνάντησε στο γραφείο του και της παραχώρησε μία αποκλειστική συνέντευξη στην οποία απάντησε για όλα, όσα αφορούν στη μεταμόσχευση μαλλιών.

Μίλησαν για την ανδρογενετική αλωπεκία, για την αραίωση και για τα νέα μαλλιά, για την διαδικασία μέχρι το χειρουργείο, για το ποσοστό των τριχών που χρησιμοποιούνται, για την δότρια περιοχή, για το φυσικό αποτέλεσμα και για το κόστος.

Λευτέρης Παπανικολάου
Λευτέρης Παπανικολάου

Η μεταμόσχευση μαλλιών FUE + ΙD (Follicular Unit Extraction and Implantation Direct), είναι μια ελάχιστα επεμβατική θεραπευτική πράξη, για την αποκατάσταση της τριχοφυίας, χωρίς παρενέργειες.

Tα ποσοστά επιτυχίας φύτρωσης και φυσικότητας, αγγίζουν το 100% την αποκατάσταση της τριχοφυίας, χωρίς παρενέργειες

Μάγδα Τσέγκου - Λευτέρης Παπανικολάου
Μάγδα Τσέγκου – Λευτέρης Παπανικολάου

Όπως λέει και ο ίδιος ο Λευτέρης Παπανικολάου, “Έχει σημασία να ζεις όμορφα, με αγάπη για τον εαυτό σου και για τους άλλους! Η σωματική ισορροπία και η ομορφιά, μέσα και έξω, έχει σχεδόν πάντα ως αποτέλεσμα την ψυχική μας ανάταση και ηρεμία.”

Δείτε το video:

Ακολουθήστε την LP CLINIC στα social media:

Facebook: https://m.facebook.com/lpclinicgr

Instagram: https://www.instagram.com/lpclinicgr

YouTube: https://youtube.com/channel/UCFoJaN0l…

Σχετικές αναρτήσεις

Ελλείψεις φαρμάκων: «Κλειδώνονται» 94 κατηγορίες για «ανοιχτές» συνταγές

News Room A

Επίμονος πόνος σε όλο το σώμα: Γιατί δεν πρέπει να τον αγνοείτε (video)

News Room A

Κορωνοϊός: Μπορώ να κάνω γυμναστική πριν ή μετά το εμβόλιο;

News Room A