magdasnews.gr
People & Politics

Ο Πίνατ και ένα κοριτσάκι «έκλεψαν» τις εντυπώσεις στο συνέδριο της ΝΔ – Το απρόοπτο με τον Χατζηδάκη

Αντιμέτωπος με… αντιπερισπασμό ήρθε ο Κωστής Χατζηδάκης, την ώρα της ομιλίας του στο συνέδριο της ΝΔ.

Η αφορμή ήταν ένα… κοριτσάκι στο οποίο είχαν όλοι στρέψει τα βλέμματα, καθώς καθόταν μαζί με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη.

«Μιλάω και μου κλέβεις την παράσταση» είπε απευθυνόμενος στην μικρή, που κρατούσε ένα τσαντάκι και μία κάρτα διαπίστευσης, αναγνωρίζοντας έτσι ότι η προσοχή των συνέδρων είχε στραφεί εκείνη την ώρα αλλού και όχι στα οικονομικά στοιχεία, που παρουσίαζε. Σημείωσε μάλιστα ότι και ο μικρός του γιος είναι κάπου μέσα στον χώρο του συνεδρίου, «απολύτως εξοικειωμένος με όλα αυτά».

«Μπορώ να συνεχίσω με την άδειά σου;» ρώτησε. Και αφού έλαβε θετικό νεύμα, συνέχισε την ομιλία του. Λίγο αργότερα, ωστόσο, διέκοψε και πάλι για να της πει: «Περισσότερα από όλα μου αρέσει το τσαντάκι σου».

Eπίσης, ένα χαριτωμένο στιγμιότυπο με πρωταγωνιστή τον Πίνατ δημοσίευσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης στο Instagram.

Ο πρωθυπουργός φωτογραφήθηκε στο γραφείο του στο Μέγαρο Μαξίμου κρατώντας τον Πίνατ ο οποίος φορούσε γύρω από το λαιμό του την κάρτα του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Kyriakos Mitsotakis (@kyriakos_)

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκλονιστικός Θεόδωρος Ιακωβίδης: «Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στην καριέρα μου»

News Room A

Αντώνης Τσαπατάκης: “Ο σκοπός μου είναι να κάνω τον κόσμο καλύτερο” – Παγκόσμιος πρωταθλητής στην κολύμβηση ο Παραολυμπιονίκης

News Room A

Ο Γιώργος Αυτιάς θα είναι υποψήφιος στις ευρωεκλογές

News Room G