magdasnews.gr
People & Politics

Ο Τραμπ “έφαγε άκυρο” και από το Youtube – Καμία πρόσβαση στα social media για τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ

Ο Τραμπ "έφαγε άκυρο" και από το Youtube - Καμία πρόσβαση στα social media για τον απερχόμενο Πρόεδρο των ΗΠΑ

Τουλάχιστον για επτά ημέρες θα βρίσκεται εκτός Yotuube ο απερχόμενος Πρόεδρος των ΗΠΑ, Ντόναλντ Τραμπ. Συγκεκριμένα, το Yoube ( το οποίο ανήκει στην Google ) κατέβασε πρόσφατα και video από το κανάλι του Ρεπουμπλικανού Προέδρου, επικαλούμενο παραβιάσεις της πολιτικής χρήσης της.

“Λαμβάνοντας υπόψη τις ανησυχίες σχετικά με τον συνεχιζόμενο κίνδυνο να ξεσπάσουν βίαια επεισόδια, διαγράψαμε νέο περιεχόμενο που μεταφορτώθηκε στο κανάλι του Ντόναλντ Τζ. Τραμπ λόγω παραβίασης της πολιτικής χρήσης μας”, αναφέρει η ανακοίνωση της διάσημης πλατφόρμας.

“Το κανάλι του αμερικανού προέδρου τελεί υπό αναστολή και δεν επιτρέπεται πλέον στον κάτοχό του ούτε η μεταφόρτωση, ούτε οι απευθείας μεταδόσεις βίντεο (livestreams) για τουλάχιστον επτά ημέρες, χρονικό διάστημα το οποίο «μπορεί να παραταθεί”, προστίθεται στην ανακοίνωση της διεύθυνσης της δημοφιλέστερης πλατφόρμας βίντεο στο διαδίκτυο.

Την ίδια στιγμή, η Amazon.com Incδιέκοψε το web hosting του ιστότοπου Parler, που χρησιμοποιούν πολλοί υποστηρικτές του Ρεπουμπλικάνου προέδρου, καθώς και οπαδοί της αμερικανικής άκρας δεξιάς και υποστηρικτές διαφόρων θεωριών συνωμοσίας.

Σχετικές αναρτήσεις

Ενας Μητροπολίτης σήκωσε το γάντι και απαντά στην Έλενα Ακρίτα

News Room A

Αποστομωτικές απαντήσεις επιστημόνων στον ανεμβολίαστο Τσιτσιπά (video)

News Room A

Γιώργος Τράγκας: Αυτό είναι το κόμμα στο οποίο είναι επικεφαλής

News Room A