magdasnews.gr
News

Οριστικό: Ο Βορίδης στη θέση του Παπασταύρου

VORIDIS

Αναμένεται ότι μετά τη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου, ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα λάβει αποφάσεις σχετικά με τους αντικαταστάτες των Σταύρου Παπασταύρου και Γιάννη Μπρατάκου.

Προς το παρόν, οι πληροφορίες δείχνουν ότι ο Μητσοτάκης έχει αποφασίσει να αναβαθμίσει τον υπουργό Επικρατείας, Μάκη Βορίδη, ο οποίος αναλαμβάνει την ευθύνη του νομοθετικού έργου και τη θέση του Σταύρου Παπασταύρου στο Μαξίμου.

Αυτή η κίνηση θεωρείται λογική, καθώς ο Βορίδης διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία τόσο στο νομικό όσο και στο πολιτικό πεδίο. Επιπλέον, η αναβάθμισή του ενδέχεται να ερμηνευτεί ως επιβράβευση για τη συνεπή στάση του έναντι του πρωθυπουργού. Σε σχέση με τον διάδοχο του Γιάννη Μπρατάκου, η απόφαση αναμένεται να ληφθεί μέσα στο Σαββατοκύριακο. Παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα το πρόσωπο, αξίζει να σημειωθεί ότι ο διάδοχος δεν αναμένεται να διαθέτει τις ίδιες αρμοδιότητες με τον προκάτοχό του.

Τέλος, ο Μητσοτάκης φαίνεται να κατευθύνεται προς την ανάθεση των καθηκόντων διευθυντή σε πρόσωπο με διοικητικές ικανότητες, αποφεύγοντας τα βαριά πολιτικά χαρακτηριστικά.

Σχετικές αναρτήσεις

Το ξέσπασμα της μάνας του Μπάμπη: «Γιατί τον σκότωσες;» – Τα SMS από περίεργους αριθμούς την ημέρα της δολοφονίας

Newsroom

Παρακολουθούσε τον πρώην σύζυγό της με…«παγιδευμένο» λούτρινο

News Room G

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης περιγράφει τη στιγμή της επίθεσης στην Οδησσό: Μπαίναμε στα αυτοκίνητά μας και ακούσαμε μια μεγάλη έκρηξη

News Room G