magdasnews.gr
News

Πένθος για τον Βασιλιά Κάρολο

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΚΑΡΟΛΟΣ

Ο μακροχρόνιος φίλος του βασιλιά Καρόλου, Ίαν Φαρκουχάρ, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών στο κτήμα Highgrove του βασιλιά.

Ο Φαρκουχάρ ήταν επίσης γνωστός ως ένας διάσημος κυνηγός και ιππέας της Βασίλισσας. Υπηρέτησε στους Ουσάρους της Βασίλισσας ως μέλος του συντάγματος ιππικού του Βρετανικού Στρατού. Επίσης, ήταν στενός φίλος της βασίλισσας Καμίλα, ζώντας για πολλά χρόνια στο κτήμα του βασιλιά σε μια νοικιασμένη αγροικία. Αναφέρεται ότι πέθανε εκεί το πρωί της Τετάρτης.

Ο ταξίαρχος Andrew Parker Bowles, πρώην σύζυγος της Καμίλα, περιέγραψε την κατάσταση ως “πολύ θλιβερή” και ανέφερε ότι η υγεία του Φαρκουχάρ δεν ήταν καλή τους τελευταίους μήνες.

Ο Φαρκουχάρ περιγράφεται ως ένας άνθρωπος με έντονη προσωπικότητα και πάντα διασκεδαστικός. Επιπλέον, θα θεωρηθεί από την ιστορία ως ένας από τους μεγάλους Master of Hounds.

Ένας φίλος του ανέφερε ότι συχνά πήγαινε στα χωράφια για να συναντήσει τον μονάρχη για δείπνο. Ο Ίαν παντρεύτηκε την Pammie-Jane Chafer μετά τον επιστρατευτικό του χρόνο, και το ζευγάρι απέκτησε τρεις κόρες.

Επίσης, ο Φαρκουχάρ συνδέθηκε περαιτέρω με τον βασιλιά Καρόλο όταν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ βρισκόταν σε σχέση με την Ρόουζ Φαρκουχάρ. Το ζευγάρι γνωρίστηκε στο Beaufort Polo Club και χαρακτηρίστηκε ως η “πρώτη αγάπη” του Ουίλιαμ εκείνη την εποχή.

Σχετικές αναρτήσεις

Παναγιώτης Κουρουμπής: Δελτίο Τύπου για την ανιστόρητη δήλωση του κ. Ερντογάν για τους Ποντίους​

News Room G

Μητσοτάκης: Πιο ισχυρό από ποτέ, το Κράτος Δικαίου στην Ελλάδα

News Room G

Πάτρα: Ακρωτηρίασαν τα κάτω άκρα φοιτήτριας που διαγνώστηκε με μηνιγγίτιδα!

Newsroom