magdasnews.gr
People & Politics

Ποιοι είναι οι Unboxholics που κατάφεραν με ένα live να μαζέψουν 300.000€ για τους πυρόπληκτους

Ποιοι είναι οι unboxholics που κατάφεραν με ένα live να μαζέψουν 300.000€ για τους πυρόπληκτους

Σε ένα κύμα αλληλεγγύης, αγάπης και συγκίνησης παρέσυραν χθες τους νεαρούς φανς του, οι Unboxholics, ή διαφορετικά οι κατά κόσμον, Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς, με τον editor της σελίδας τους, Θέμη Μπολτσή. Με ένα έκτακτο νυχτερινό live στο κανάλι τους κατάφεραν να συγκεντρώσουν το απίστευτο ποσό των 300.000€ για τους πληγέντες των καταστροφικών πυρκαγιών.

Οι γνωστοί gamers που καταμετρούν περίπου 870 χιλιάδες εγγραφές στο Υoutube, σκόρπισαν χαμόγελα γνωστοποιώντας πως το ποσό θα διατεθεί στον «Ερυθρό Σταυρό», ο οποίος αδιάκοπα βρίσκεται στην πρώτη γραμμή.

Πριν καν αρχίσει το live, το κοινό ξεκίνησε να στέλνει χρήματα μέσω των τρόπων που είχαν ανακοινώσει οι Unboxholics, όμως κανείς δεν θα μπορούσε να φανταστεί την τεράστια απήχηση και προσφορά!

Αν καλοσκεφτούμε μάλιστα ότι το κοινό τους αποτελείται επί το πλείστον από νέους που αγαπούν την τεχνολογία και ο καθένας έδωσε ότι μπορούσε να διαθέσει, τότε μόνο αισιοδοξία και ελπίδα μπορεί να κατακλύσει την καρδιά μας για τις μελλοντικές γενιές.

Οι Unboxholics είναι το είδος των influencer που χρειάζονται οι νέοι για να κινητοποιηθούν. Άλλωστε δεν είναι η πρώτη φορά που χρησιμοποιούν τη “επιρροή” τους για καλό σκοπό.

Σχετικές αναρτήσεις

Μαραντόνα – ιατρική έκθεση : «Πιθανή ανθρωποκτονία με δόλο»

News Room A

Συγκλονίζει η Μαργαρίτα Θεοδωράκη: “Έχω αποπειραθεί 30 φορές να βάλω τέλος στη ζωή μου”

News Room A

Σοφία Μπεκατώρου: “Δυστυχώς δεν εξεπλάγην με την ανακοίνωση της Ομοσπονδίας. Για πολλά χρόνια το είχα απωθήσει”

News Room A