magdasnews.gr
People & Politics

Ποιος ήταν ο Κώστας Κεφαλογιάννης, στέλεχος της ΝΔ, που έφυγε από τη ζωή

Ποιος ήταν ο Κώστας Κεφαλογιάννης στέλεχος της ΝΔ που έφυγε από τη ζωή

Η Κρήτη αποχαιρετά από το μεσημέρι έναν σπουδαίο Ανωγειανό, έναν στοργικό πατέρα.

Ο Κώστας Κεφαλογιάννης υπήρξε ενεργό στέλεχος της Νέας Δημοκρατίας για αρκετά χρόνια, είχε διατελέσει για οκτώ χρόνια δημοτικός σύμβουλος Γαζίου, ενώ υπηρετούσε και στο γραφείο του Ευρωβουλευτή Μανώλη Κεφαλογιάννη ο οποίος συντετριμμένος αποχαιρέτησε “έναν αδερφό”, όπως έγραψε χαρακτηριστικά.

O Κώστας Κεφαλογιάννης είχε εισαχθεί στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Ηρακλείου τις ημέρες του Πάσχα αφού το πρόβλημα της υγείας του επιδεινώθηκε και κρίθηκε απαραίτητη η εισαγωγή του στην Πνευμονολογική κλινική και ύστερα στην Εντατική του νοσοκομείου.

Το μεσημέρι της Τρίτης, η είδηση ότι έχασε την άνιση μάχη σόκαρε ολόκληρη την Κρήτη. Αύριο Τετάρτη, 14 Ιουλίου, στη 1 μ.μ. από τον Ιερό Ναό του Αγίου Γεωργίου στο Μεϊντάνι Ανωγείων θα γίνει η κηδεία του.

Σχετικές αναρτήσεις

Έφυγε από τη ζωή ο βιομήχανος Κωνσταντίνος Αγγελόπουλος – Τα πρώτα βήματα στο επιχειρείν, οι σπουδές και η είσοδος στην ναυτιλία

News Room A

Ντόρα Μπακογιάννη: Η Ελλάδα είναι ισχυρή, έχει ξεκάθαρες θέσεις και δεν φοβάται τις διερευνητικές επαφές, δεν φοβάται να υπερασπιστεί τα επιχειρήματά της

News Room A

Η Ματίνα Παγώνη εξομολογείται: “Έχασα τη μητέρα μου από ιατρικό λάθος”

News Room A