magdasnews.gr
News

Πρόσφερε τριαντάφυλλο από πλανόδια πωλήτρια στον Τάιλερ ο Στέφανος Κασσελάκης

ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΛΟΥΛΟΥΔΙ

“Μου πρόσφερε 25 ευρώ για το τριαντάφυλλο,” αποκάλυψε η πλανόδια ανθοπώλης.

Ένα ροζ τριαντάφυλλο από μια πλανόδια πωλήτρια αγόρασε και προσέφερε στον σύντροφό του Τάιλερ ο Στέφανος Κασσελάκης, ενώ γευμάτιζαν σε ένα εστιατόριο στην Πατριάρχου Ιωακείμ στο Κολωνάκι. Όπως φαίνεται σε φωτογραφίες που δημοσίευσε το περιοδικό «ΟΚ», ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης αγόρασε το τριαντάφυλλο από μια πλανόδια πωλήτρια και το έδωσε στον σύντροφό του, ο οποίος το δέχτηκε με ένα μεγάλο χαμόγελο.

Το ζευγάρι επέλεξε ένα πολυσύχναστο μπαρ – εστιατόριο στην Πατριάρχου Ιωακείμ για το μεσημεριανό τους γεύμα. Ο Στέφανος Κασσελάκης και ο Τάιλερ Μακμπέθ έφτασαν λίγο μετά τις 14:00 το μεσημέρι, συνοδευόμενοι από δύο άντρες της ασφάλειας του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, και επέλεξαν ένα μικρό τραπέζι πάνω στο πεζοδρόμιο για να απολαύσουν το γεύμα τους.

«Ήταν ένα ροζ τριαντάφυλλο, το πρόσφερε στον Τάιλερ, απ’ όσο ξέρω το όνομά του. Ήταν μια πολύ ωραία κίνηση», είπε, ενώ αποκάλυψε ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ήταν ιδιαίτερα γενναιόδωρος. «Μου πρόσφερε 25 ευρώ για το τριαντάφυλλο», είπε.

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Ανδρουλάκης: «Μια κυβέρνηση ΠΑΣΟΚ δεν θα έλεγε επί δυόμισι χρόνια ότι η αγορά αυτορυθμίζεται ως ακραίος οπαδός του νεοφιλελευθερισμού, όπως ο κ. Μητσοτάκης»

News Room G

Κρίσης υγείας στη Γάζα: Μπορεί να στοιχίσει τη ζωή σε άλλους 8.000 ανθρώπους έως τον Αύγουστο, ακόμα κι αν σταματήσουν οι συγκρούσεις

News Room G

Σε άμεση ισχύ τα απογευματινά χειρουργεία στις κλινικές του ΕΣΥ

News Room G