magdasnews.gr
Ταξίδια

“Ύμνος” στα ελληνικά νησιά από τη Daily Telegraph

"Ύμνος" στα ελληνικά νησιά από τη Daily Telegraph

Να επισκεφθούν τα ελληνικά νησιά, μετά το πέρας της πανδημίας, παροτρύνει η Daily Τelegraph, τους αναγνώστες της, καθώς η Ελλάδα διαθέτει μία ανεπανάληπτη ικανότητα, να παρουσιάζει εξαιρετικές εναλλακτικές δυνατότητες για διακοπές, ειδικά σε μία περίοδο που η αναζήτηση προορισμών μακριά από τα πλήθη είναι το νέο ζητούμενο.

Ο συγγραφέας του άρθρου ξεκινά το εκτενές αφιέρωμα με δημοφιλή ελληνικά νησιά που ανέκαθεν προσέλκυαν τα πλήθη των τουριστών, όπως η μοντέρνα Μύκονος, η κλασική Σαντορίνη, η καθιερωμένη Κρήτη, η λαοφιλής Ρόδος, η Κως της διασκέδασης, η όμορφη Σκιάθος, η Κέρκυρα με το εύρος επιλογών της, η κινηματογραφική Κεφαλονιά και η καθιερωμένη Ζάκυνθος. Όμως καταλληλότερες επιλογές για τη φετινή σεζόν αποτελούν: η Τήνος, η Φολέγανδρος, τα Κουφονήσια, η Κάρπαθος, η Σύμη, η Τήλος, η Σκόπελος, το Μεγανήσι, η Λευκάδα και η Ιθάκη.

Ένα από τα νησιά-αποκάλυψη όπου εστιάζει το αφιέρωμα, είναι η Σκόπελος που, σύμφωνα με το δημοσίευμα, δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από άλλους δημοφιλείς προορισμούς. Ο ταξιδιωτικός συντάκτης εκθειάζει τα γραφικά χωριά της, τις ειδυλλιακές παραλίες και υποκλίνεται στο μαγευτικό εκκλησάκι του Άι-Γιάννη που είναι «σκαρφαλωμένο» σε έναν βράχο ύψους 100 μέτρων.

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτή η φωτογραφία από την χιονισμένη γέφυρα του Brooklyn κέρδισε το πρώτο βραβείο

News Room A

Τρία ελληνικά Brands συναντώνται στο Belvedere Mykonos, αναδεικνύοντας την υψηλή αισθητική

Newsroom E

Ζήστε αξέχαστες καλοκαιρινές στιγμές στο Nikki Beach Resort & Spa Porto Heli!

Newsroom E