magdasnews.gr
News

Σιαμαίες δασκάλες παντρεύτηκαν και είναι έτοιμες να γίνουν μαμάδες!

Μια από τις πιο γνωστές σιαμαίες της Αμερικής παντρεύτηκε κρυφά πριν τρία χρόνια.

Σύμφωνα με δημόσια αρχεία που αποκάλυψε το «Today», η 34χρονη σιαμαία Άμπι Χένσελ από τη Μινεσότα παντρεύτηκε τον Τζος Μπόουλινγκ το 2021, ένα νοσηλευτή και βετεράνο του στρατού.

Η Άμπι και η αδελφή της, Μπρίτανι, που πιστεύεται ότι είναι μία από τις ελάχιστες σιαμαίες που επέζησαν και έγιναν διάσημες, είχαν τη δική τους εκπομπή στο TLC, καταγράφοντας στιγμές όπως η αποφοίτησή τους και οι προσπάθειές τους για εύρεση εργασίας.

Η σχέση της Άμπι με τον Τζος ήταν άγνωστη μέχρι τώρα, καθώς οι δύο αδελφές έζησαν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας τα τελευταία 10 χρόνια.

Το γάμο τους πραγματοποιήθηκε το 2021, με τις σιαμαίες να εμφανίζονται με νυφικά αμάνικα φορέματα με δαντέλα και τον γαμπρό να φορά ένα γκρι κοστούμι.

Οι δύο σιαμαίες, που είναι δασκάλες σε δημοτικό σχολείο στη Μινεσότα, έζησαν ήσυχα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά τη γέννησή τους το 1990. Έγιναν γνωστές στο ευρύ κοινό με τη συμμετοχή τους σε τηλεοπτικές εκπομπές και περιοδικά.

Στην πορεία, πέρα από τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν λόγω της συνθήκης τους, οι σιαμαίες Άμπι και Μπρίτανι απέδειξαν το απίστευτο δέος τους και τη δύναμή τους, καθιστώντας τις μοναδικές στο είδος τους.

Σχετικές αναρτήσεις

Νίκος Ανδρουλάκης: «Ο πυρήνας της διαφθοράς είναι το Μέγαρο Μαξίμου»

News Room G

Νέο βίντεο ντοκουμέντο: Η τελευταία συνάντηση της Κυριακής με τον φίλο της λίγες ώρες πριν δολοφονηθεί

Newsroom

Κασσελάκης: Ο κ. Μητσοτάκης θέλει να αγοράσει χρόνο και όχι να λύσει τα προβλήματα των αγροτών

News Room G