magdasnews.gr
News

efood market: Μείωση τιμών σε 1.200 προϊόντα

EFOOD Καταναλωτεσ

Το efood market, το supermarket του efood, προχώρησε σε άμεση μείωση τιμών σε περίπου 1.200 προϊόντα, καλύπτοντας περίπου το 30% του συνόλου των προϊόντων του.

Η μείωση επηρεάζει βασικές κατηγορίες προϊόντων, όπως προϊόντα προσωπικής φροντίδας, γαλακτοκομικά, αλμυρά και γλυκά σνακς, καθαριστικά κ.ά.

Η εταιρεία επιχειρεί να παρέχει στους καταναλωτές ποικιλία επιλογών σε προσιτές τιμές, προσφέροντας έτσι μια προσιτή επιλογή αγορών στη σημερινή οικονομική συγκυρία. Η πολιτική τιμολόγησης που διατηρεί το efood στοχεύει στο να παραμένει προσιτή και προσφορά προσφορές που ανανεώνονται καθημερινά.

Η εταιρεία επεκτείνει τη δυνατότητα αγοράς καθημερινά από τις 08:00 π.μ. έως τις 12:30 π.μ., συμπεριλαμβανομένων και των Κυριακών και αργιών. Επιπλέον, παρέχει υπηρεσία παράδοσης στον χώρο του πελάτη εντός 20 λεπτών από την παραγγελία, παρέχοντας έτσι ευκολία στους καταναλωτές. Η εταιρεία έχει ως στόχο να διατηρήσει τις χαμηλές τιμές και να αυξήσει τον αριθμό των προϊόντων και των επιλογών που προσφέρει στο efood market το 2024.

Σχετικές αναρτήσεις

Το Ισραήλ δίνει προθεσμία ως το ραμαζάνι προτού εξαπολύσει επίθεση στη Ράφα

News Room G

Κασσελάκης: Η κυβέρνηση που επί των ημερών της ντράπηκε και η ντροπή

News Room G

Τα πρώτα ονόματα στα ευρωψηφοδέλτια που κλείδωσαν

News Room G