magdasnews.gr
Της…tv

Στην κορυφή της τηλεθέασης για ένα ακόμα Σάββατο το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη

Απογείωσε το κέφι το πιο φαντασμαγορικό πάρτι του Σαββατόβραδου και κέρδισε την προτίμηση του τηλεοπτικού κοινού. 

Στην κορυφή της τηλεθέασης βρέθηκε για ένα ακόμα Σαββατόβραδο το J2US με τον Νίκο Κοκλώνη στον Alpha, με το 4ο Live να προσφέρει εξαιρετικό θέαμα, μοναδικές ερμηνείες και απολαυστικές εκπλήξεις σημειώνοντας ποσοστά που έφτασαν μέχρι και  20,4%.

To μεγαλύτερο τηλεοπτικό πάρτι κέρδισε το ενδιαφέρον του τηλεοπτικού κοινού, κάτι που αποτυπώθηκε από τα πρώτα λεπτά και στα social media, με το hashtag #j2us να είναι Nο1 trend στο Χ (Twitter) με σχεδόν 8.000 tweets για περισσότερες από 12 ώρες.

Συμμετέχοντες και guests απογείωσαν τη διάθεση με αγαπημένα τραγούδια και απολαυστικές ερμηνείες, με το show του Alpha να καταγράφει μέσο όρο 13% στις ηλικίες 18-54 φτάνοντας σε τέταρτο το 16,8%, και 13,3% στο σύνολο του κοινού φτάνοντας σε τέταρτο το 16,8%, αφήνοντας πίσω τον ανταγωνισμό. Το κοινό ηλικίας 25-44 κατέγραψε ακόμα πιο υψηλά ποσοστά τηλεθέασης, με τους άντρες να σημειώνουν μέχρι και 23,5% και τις γυναίκες μέχρι και 17,8%.

“Χωρίς εσάς δε ζω τα Σάββατα” τραγούδησε ο μοναδικός showman Νίκος Κοκλώνης, έχοντας παραφράσει με χιούμορ τους στίχους του “Α Πα Πα” της Δέσποινας Βανδή, κάνοντας μια ακόμα θεαματική έναρξη . 

Αμέσως μετά, ο οικοδεσπότης του show καλωσόρισε στο stage με χαρά και συγκίνηση την Κατερίνα Στικούδη που επέστρεψε στην οικογένεια του J2US μετά τον ερχομό του δεύτερου γιου της. Με την επιστροφή της είδαμε για πρώτη φορά στον φετινό κύκλο και τις πρώτες αντιδράσεις των ζευγαριών στο backstage, μετά τις ερμηνείες τους και τη βαθμολογία των κριτών.

Από τις ξεχωριστές στιγμές της βραδιάς, ήταν η εμφάνιση της εκρηκτικής Ιουλίας Καλλιμάνη που τραγούδησε τις επιτυχίες της ζωντανά στη σκηνή του J2US ξεσηκώνοντας κοινό και τηλεθεατές.

Στη σκηνή του J2US ξαναβρέθηκε και η αγαπημένη παρουσιάστρια Κατερίνα Ζαρίφη ερμηνεύοντας ένα τραγούδι, με το κοινό να την καταχειροκροτεί. 

Στη σκηνή ανέβηκε ένα ακόμα ζευγάρι που αγαπήσαμε μέσα από την τηλεόραση, ο Τίτος Λαχανάς και η Αριστέα, που έδωσαν το παρών για να στηρίξουν τους πρώην συμμαθητές τους, τον Σωτήρη Γιαζιτζιόγλου και τον Φειδία.

Τα 16 ζευγάρια -λόγω ασθένειας της Τραϊάνας Ανανία, η ηθοποιός και ο coach της Δημήτρης Κόκοτας δεν διαγωνίστηκαν- έδωσαν για μια ακόμα φορά τον καλύτερο εαυτό τους, με την κριτική επιτροπή του J2US, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τη Δέσποινα Βανδή, τον Σταμάτη Φασουλή και την Καίτη Γαρμπή να βαθμολογούν τις ερμηνείες και το κοινό να στηρίζει με τη θετική του ψήφο τα αγαπημένα του ζευγάρια.

Η αγωνία κορυφώθηκε λίγο πριν την ανακοίνωση των αποτελεσμάτων. Στο 4ο Live, το ζευγάρι που αποχαιρέτησε το J2US ήταν η Αλίνα Κωτσοβούλου και ο Πέτρος Ιμβριος.

Όπως ανακοίνωσε ο Νίκος Κοκλώνης, στο επόμενο Live θα έχουμε για πρώτη φορά διπλή αποχώρηση.

J2US κάθε Σάββατο στις 20.00 ζωντανά στον ALPHA!

Σχετικές αναρτήσεις

Survivor 2024: Δεν φαίνεται να τελειώνει η κόντρα μεταξύ Αλέξη Παππά και Σωτήρη Λαμάι – Σκληροί χαρακτηρισμοί

News Room G

Δάκρυσε ο Βαγγέλης Περρής για τον Θέμο Αναστασιάδη: «Τυχεροί όσοι δουλέψατε μαζί του! Να είναι καλά η οικογένειά του και να τον θυμάται πάντα»

News Room G

Το επικό τρολάρισμα της Μενεγάκη στον Ευαγγελάτο για το σπίτι του Κασσελάκη

Newsroom