magdasnews.gr
Της…tv

Στο Mega ο Νίκος Μουτσινάς;

Ο Νίκος Μουτσινάς φαίνεται ότι βρίσκεται πολύ κοντά σε οριστική συμφωνία με το Mega, σύμφωνα με πληροφορίες της RealNews, με τις δύο πλευρές να έχουν ήδη συμφωνήσει.

 Οι επόμενες κινήσεις περιλαμβάνουν την υπογραφή των συμφωνιών, ενώ η επίσημη ανακοίνωση της συνεργασίας αναμένεται να γίνει επίσημα τον Φεβρουάριο.

Το Mega σχεδιάζει να εκμεταλλευτεί την παρουσία του δημοφιλούς παρουσιαστή σε δύο εκπομπές την επόμενη τηλεοπτική σεζόν. Αρχικά, ο Νίκος Μουτσινάς θα αναλάβει ένα βραδινό talk show με ζωντανές εκπομπές, πιθανώς μία φορά την εβδομάδα. Επιπλέον, θα παρουσιάζει και ένα τηλεπαιχνίδι, το οποίο το Mega έχει ήδη ετοιμάσει και προγραμματίζει καθημερινές προβολές στη μεσημεριανή ζώνη.

Παράλληλα, το Mega φαίνεται να προχωρά σε εσωτερικές αλλαγές και προσθήκες προσώπων, με τη Σίσσυ Χρηστίδου να έχει λάβει πρόταση για μετακίνηση από το Σαββατοκύριακο στις καθημερινές. Αυτό ανατρέπει τα σχέδια της Δανάης Μπάρκα, ενώ εκκρεμεί και η ανανέωση του συμβολαίου της Ελένης Μενεγάκη.

Σχετικές αναρτήσεις

Τρυφερές στιγμές για την Δαναη Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Καινούργιου .

News Room G

Στα τάρταρα η τηλεθέαση με Ελεονώρα Μελέτη και Στέφανο Κασσελάκη

Newsroom

Καινούργιου για το τηλεοπτικό μέλλον της Μενεγάκη: «Διαφωνώ με αυτό – Όταν υπάρχει μια ιεραρχία οφείλεις να την σεβαστείς»

News Room G