magdasnews.gr
Της…tv

Τρυφερές στιγμές για την Δαναη Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Καινούργιου .

«Φωτιά» στα πηγαδάκια των πάνελ των ψυχαγωγικών εκπομπών έχουν βάλει οι δημόσιες εμφανίσεις της Δανάης Μπάρκα με τον πρώην σύντροφο της Κατερίνας Καινούργιου, Φίλιππο Τσαγκρίδη.

Όπως διαβάσαμε στο iefimerida, η γνωστή παρουσιάστρια και ο επιχειρηματίας πραγματοποίησαν το Σάββατο 17/2 κοινή έξοδο, με τους δυο τους να απολαμβάνουν την Άννα Βίσση επί σκηνής.

«Το Σαββατοκύριακο κάποιοι φίλοι μου είδαν τη Δανάη Μπάρκα μαζί με τον Φίλιππο Τσαγκρίδη, για άλλη μία φορά. Μου είπαν ότι ήταν αγκαλιά και τέτοια», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣου».

«Είδα ότι το σχολίαζαν και στη Σταματίνα Τσιμτσιλή, μάλλον αυτούς εννοούσαν, δεν ξέρω, ό,τι μου μετέφεραν. Το θυμήθηκα γιατί το έλεγαν το πρωί στη Σταματίνα και νομίζω πως εννοούσαν αυτούς, αυτόν τον συνειρμό έκανα εγώ», πρόσθεσε ο ίδιος.

Υπενθυμίζεται ότι, προ ολίγων μηνών, Δανάη Μπάρκα και Φίλιππος Τσαγκρίδης είχαν προχωρήσει σε κοινές αναρτήσεις, οι οποίες πυροδότησαν φήμες για τη μεταξύ τους σχέση.

Τι ανέφερε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στην εκπομπή της
Νωρίτερα το πρωί της Δευτέρας ένας τεχνικός του «Happy Day» αποκάλυψε πως μια παρουσιάστρια ήταν σε τρυφερά ενσταντανέ με κάποιο γνωστό πρόσωπο, στο νυχτερινό μαγαζί όπου εμφανίζεται η Άννα Βίσση, με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή να συμπληρώνει ότι «είδε ωραία συναισθήματα, αντάλλασσαν φιλιά», χωρίς ωστόσο κανείς από τους δύο να αποκαλύψει τα ονόματα των πρωταγωνιστών.

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που φεύγει η Ελένη Μενεγάκη από το Mega

Newsroom

Η τηλεθέασης της Πέμπτης 8/2: Ανατροπές και δυσάρεστες εκπλήξεις στα νούμερα

News Room G

Τηλεθέαση Τρίτης 30/1: Τα 20αρια και τα 2αρια – Ποιοι έπεσαν από τα ψηλά στα χαμηλά

News Room G