magdasnews.gr
News

Ντόναλντ Τραμπ: Αύριο η δίκη του με την Ε. Τζιν Κάρολ

ΤΡΑΜΠ

Ο δικαστής που αναλαμβάνει τη δίκη της τελευταίας αστικής αγωγής της συγγραφέας Ε. Τζιν Κάρολ κατά του Ντόναλντ Τραμπ αποφάσισε να αναβάλει τη δίκη μέχρι αύριο

. Αυτό συνέβη λόγω του ότι ένας ένορκος ανέφερε ότι νιώθει αδιάθετος και οι γονείς ενός από τους δικηγόρους του Τραμπ διαγνώστηκαν θετικοί στον κορονοϊό.

Ο δικαστής Λούις Κάπλαν ανέφερε ότι ένας εκ των 9 ενόρκων ένιωσε πυρετό και ναυτία, και του επέβαλε να υποβληθεί σε τεστ για COVID-19.

Στην ίδια χρονική στιγμή, η δικηγόρος του Τραμπ, Αλίνα Χάμπα, δήλωσε ότι ανέβασε πυρετό το Σαββατοκύριακο, μετά από δείπνο με τους γονείς της την Παρασκευή. Ωστόσο, εκείνη και ο άλλος δικηγόρος, Μάικλ Μαντάιο, βγήκαν αρνητικοί στα τεστ COVID-19 σήμερα.

Παρά τα ανωτέρω, ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ παρακολούθησε τη δίκη σήμερα το πρωί, εμφανίζοντας ενώπιον του ομοσπονδιακού δικαστηρίου της Νέας Υόρκης. Είναι αναμενόμενο ότι ο Τραμπ ίσως καλεστεί να καταθέσει υπερασπιζόμενος τον εαυτό του στην υπόθεση που τον κατηγορεί για συκοφαντική δυσφήμιση από τη συγγραφέα Ε. Τζιν Κάρολ. Η Κάρολ είχε ήδη επιτύχει σε παρόμοια υπόθεση το 2023, με το δικαστήριο να εκδίδει αποφάσεις κατά του Τραμπ και να ορίζει αποζημίωση 5 εκατομμυρίων ευρώ για σεξουαλική επίθεση και συκοφαντική δυσφήμιση.

Ο πρώην πρόεδρος, παρά την προηγούμενη καταδίκη, συνέχισε να εκφράζει αρνητική γνώμη για τη συγγραφέα και να τη χαρακτηρίζει ως “τρελή”.

Σχετικές αναρτήσεις

Ν. Ανδρουλάκης: Αποδομείται η εικονική πραγματικότητα σταθερής προόδου της κυβέρνησης

News Room G

Ιωάννινα: «Φώναζε βοήθεια, είναι σε σοκ» – Συγκλονίζει ο πατέρας του 15χρονου που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση από συμμαθητές του

Newsroom

Τα ζώδια σήμερα Πέμπτη 25/01

News Room G