magdasnews.gr
News

Καταδικάστηκε 41χρονος δήθεν αστυνομικός που βίασε τρεις γυναίκες

Το Εφετείο επέβαλε συνολική ποινή κάθειρξης 11 ετών και 10 μηνών σε 41χρονο άνδρα, καταδικασμένο για τον βιασμό τριών εκδιδόμενων γυναικών, υποδιγματίζοντας ότι είναι αστυνομικός.

Οι εγκλήματα διαπράχθηκαν τον Μάρτιο του 2021 στη Θεσσαλονίκη, λίγες ημέρες μετά την αποφυλάκισή του για φόνο που είχε διαπράξει 11 χρόνια νωρίτερα.

Ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες, υποστηρίζοντας ότι οι πράξεις έγιναν με τη συναίνεση των γυναικών, καταλογίζοντας την υπόθεση σε “πλεκτάνη” που του έστησαν πρώην συγκρατούμενοί του. Το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Θεσσαλονίκης αναγνώρισε ελαφρυντικό για τη μεταγενέστερη καλή συμπεριφορά του.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο άνδρας είχε ήδη καταδικαστεί σε 20ετή κάθειρξη για έναν προηγούμενο φόνο και είχε αποφυλακιστεί τον Φεβρουάριο του 2021. Το 2010, είχε διαπράξει τον φόνο ενός ψυχίατρου στη Θεσσαλονίκη μαζί με την τότε αρραβωνιαστικιά του. Οι ποινές τους είχαν μειωθεί από ισόβια σε 20 χρόνια λόγω προσφυγής στον Άρειο Πάγο.

Σχετικές αναρτήσεις

Κυρ. Βελόπουλος: Εάν πραγματικά ήθελε ο κ. Ανδρουλάκης να ρίξει την κυβέρνηση, θα μπορούσε να το κάνει με το γάμο των ομοφυλοφίλων

News Room G

Εντοπίστηκαν τα πρώτα κρούσματα ιλαρά στην Ελλάδα – Συναγερμός στον ΕΟΔΥ

News Room G

Νέα καταγγελία για revenge porn: «Με απειλούσε με γυμνές φωτογραφίες»

Newsroom