magdasnews.gr
People & Politics

Συγκινεί το “ξέσπασμα” της Ιωάννας Παλιοσπύρου για το φονικό στα Γλυκά Νερά

Με μια δημόσια ανάρτηση στο λογαριασμό της στο Instagram, η Ιώαννα Παλιοσπύρου, η κοπέλα που δέχθηκε επίθεση με βιτριόλι στο πρόσωπό της και ακόμα παλεύει χειρουργεία, ξέσπασε κατά του 32χρονου δολοφόνου της Κάρολαιν και της πατριαρχικής ιδεολογίας.

«Πατριαρχία για αρχάριους. Ένας άντρας ήταν με μια κοπέλα από το νεαρό της ηλικίας της μαζί, ήταν όμορφη και εξωτική όπως εκείνος ήθελε να δείχνει στον κύκλο/social. H τέλεια νύφη. Εκείνη ήταν μικρότερη, έμαθε πολλά από τη σχέση γιατί μεγάλωνε και τον αγαπούσε, έκανε ένα παιδί μαζί του και ξεκίνησε να έχει χαρακτήρα, κάτι που εκείνος δε μπορούσε πλέον να χειραγωγήσει. Σταμάτησε να είναι όλα εκείνα που έλεγχε γιατί είχε δική της άποψη. Θέλησε να τον χωρίσει, να φύγει, ήταν τόσο νέα, θα έφτιαχνε όπως ήθελε εκείνη τη ζωή της.

Δεν το επέτρεψε. Ο πετυχημένος άσπρος, τα έχω όλα όπως εγώ θέλω άντρας. Δεν είχε ψυχολογικά, ήθελε να έχει την επιρροή, τον έλεγχο στη γυναίκα του και όταν σταμάτησε να την έχει, τη σκότωσε. Αυτό λέγεται πατριαρχία και μεγαλώνουμε μέσα της.

Μάθε στο παιδί σου, στον μικρό σου αδερφό, στον φίλο σου, στον γνωστό που είχε λάθος επιρροές, στον άντρα, τι σημαίνει σεβασμός, ισότητα, αλληλεγγύη. Γιατί δε θα αντέξουμε πολλά τέτοια ακόμη. Τα βαστάμε μέσα μας και μας λιώνουν εκ των έσω» έγραψε η Ιωάννα, η οποία κοινοποίησε και μια φωτογραφία για τη μνήμη άτυχης Καρολάιν.

Σχετικές αναρτήσεις

θρήνος για την Ζωή Κρονάκη

News Room A

Ελένη Κούρκουλα: “Δεν έμεινε στο δικό μου σπίτι ο Λιγνάδης. Δεν είχα ιδέα για το νεαρό της ηλικίας των ατόμων που προσέγγιζε”

News Room A

«Βραχυκύκλωμα» με τις λίστες ομογενών και τα email της Ασημακοπούλου

Newsroom