magdasnews.gr
People & Politics

Σύζυγος Χαρδαλιά: «Θα μπορούσαμε να έχουμε θύμα, είναι με κουκούλες γιατί όπως πάντα κρύβονται» (βίντεο)

Σύζυγος Χαρδαλιά: «Θα μπορούσαμε να έχουμε θύμα είναι με κουκούλες γιατί όπως πάντα κρύβονται» (βίντεο)

Η Γιώτα Παναγιωτόπουλου, αναφέρθηκε για τις εμπρηστικές επιθέσεις, σε επιχείρηση της στο Βύρωνα από αγνώστους, ενώ επισήμανε χαρακτηριστικά ότι δεν υπήρξαν θύματα από τύχη. 

Συγκεκριμένα, ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων, έκανε λόγο για θρασύδειλους δράστες, ενώ έδωσε και στη δημοσιότητα το βίντεο.

Η σύζυγος του Νίκου Χαρδαλιά έκανε δηλώσεις τη Δευτέρα 24 Μαΐου 2021 στο STAR, επισημαίνοντας: «Το υλικό δείχνει τρία άτομα που εμπλέκονται σε αυτήν την ενέργεια: Ένας άνδρας περνάει πρώτος και δίνει σήμα, βγαίνουν από τη γωνία οι δυο που εκτέλεσαν. Ο ένας έρχεται στην είσοδο αφήνει σακίδια και ο άλλος στη βιτρίνα απέναντι. Μετά οι δυο έφυγαν στο στενό, ο τρίτος δεν φαίνεται να έχει άμεση σχέση εγώ εικάζω. Είναι με κουκούλες γιατί όπως πάντα κρύβονται» ανέφερε η Γιώτα Παναγιωτοπούλου.

Και πρόσθεσε: «Η αστυνομία κάνει τη δουλειά της και θα έχουμε εξελίξεις». Κατά τη διάρκεια της τοποθέτησής της ξεκαθάρισε ότι δεν φοβάται.

«Είμαι 25 χρόνια στον χώρο της γυμναστικής, δεν έχω ποτέ καμία απειλή από κανέναν. Δεν θέλω να κάνω αξιολογήσεις, αλλά προφανώς από εκεί (τον σύζυγό μου) ξεκινάει το ζήτημα. Δε φοβόμαστε παιδιά, ας αναλογιστούν ότι θα μπορούσαμε να έχουμε θύμα» σημείωσε ακόμη.

Η Γιώτα Παναγιωτοπούλου αναφέρθηκε επίσης και στον νεαρό που επιχείρησε να σβήσει τη φωτιά, σύμφωνα με το βίντεο – ντοκουμέντο.

Όπως είπε, αν είχε κάνει ένα βήμα παραπάνω, θα είχε άλλη εξέλιξη η υπόθεση: «Αυτό που με έχει στεναχωρήσει είναι ότι παραλίγο να έχουμε θύμα, έναν νεαρό που προσπάθησε να σβήσει τη φωτιά και τον ευχαριστώ πολύ. Ένα βήμα να είχε κάνει μπορεί να είχαμε άλλη εξέλιξη. Το παιδί είχε Άγιο» σημείωσε.

Και κατέληξε: «Τον ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Ευχαριστώ τον Θεό και την τύχη που τον βοήθησε να το αποφύγει, γιατί ήταν θέμα τύχης».

Σχετικές αναρτήσεις

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Κωνσταντάτου. «Σ’ αγαπάω…μ’ ακούς»

Newsroom E

Θετικός στον κορωνοϊό ο Γιάννης Μώραλης: Το μήνυμά του στους ανεμβολίαστους

News Room A

Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών: “Ο άνθρωπος στα γεράματά του γίνεται ξανά παιδί”

News Room A