magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Tα μυστικά της γυναικείας κλειτορίδας

Ένα… ερωτικό σεμινάριο για ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του γυναικείου σώματος

Ακόμα και οι γυναίκες δεν ξέρουν πολλά για το δικό τους όργανο ευχαρίστησης. Τι ρόλο παίζει η κλειτορίδα στη γυναικεία κορύφωση;

Η γερμανική εφημερίδα “Bild” παραθέτει ένα ερωτικό σεμινάριο για ένα από τα πιο ευαίσθητα σημεία του γυναικείου σώματος. 

1. Διεγείρεται εύκολα: Διαθέτει οκτώ χιλιάδες νευρικές απολήξεις, ο διπλάσιος αριθμός από αυτόν που διαθέτει το ανδρικό μόριο. Κατά συνέπεια η κλειτορίδα είναι εξαιρετικά ευαίσθητη.
2.Το μέγεθός της δεν είναι ορατό: Το μεγαλύτερο μέρος της είναι κρυμμένο.Μόνο η άκρη της φαίνεται. Το γυναικείο “hotspot” έχει μήκος περίπου 7,5 εκατοστά. 

3. Είναι το “κλειδί” για τον οργασμό: Οι περισσότερες γυναίκες δεν έρχονται τακτικά στην κορύφωση. Είναι γι΄αυτές ένα άπιαστο όνειρο. Ιδιαίτερα ο κολπικός οργασμός είναι εξαιρετικά δύσκολος. Για το λόγο αυτό η πλειοψηφία των γυναικών βιώνουν οργασμό με την διέγερση της κλειτορίδας. 

4.Η κλειτορίδα μπορεί να σκληρύνει και να διογκωθεί: Αν διεγερθεί, η κλειτορίδα σκληραίνει, όπως  συμβαίνει με το πέος. Υπό κανονικές συνθήκες, η περιοχή της κλειτορίδας είναι περίπου δύο έως τρία εκατοστά, όταν όμως διεγερθεί, τότε διογκώνεται έως και δύο φορές .

5.Γυναικεία εκσπερμάτιση: Ποιος είπε ότι μόνο οι άνδρες εκσπερματώνουν; Κι όμως! Ακόμη και οι γυναίκες μπορούν να εκκρίνουν μια γαλακτώδη έκκριση από την ουρήθρα την ώρα που κορυφώνουν. 

Πηγή: protothema.gr

Σχετικές αναρτήσεις

Θεσσαλονίκη: Δωρεάν οφθαλμολογικές εξετάσεις σε διαβητικούς

News Room

Προσοχή! Αν πίνετε αυτό το ποτό δύο φορές την ημέρα, η καρδιά σας κινδυνεύει!

News Room A

Μήπως έχω ουρολοίμωξη; Τι να κάνω;

News Room A