magdasnews.gr
News

Τεράστια αστυνομική επιχείρηση τώρα στην Ομόνοια – κλειστοί οι δρόμοι

ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ

Μια μεγάλη αστυνομική επιχείρηση βρίσκεται σε εξέλιξη στην περιοχή της Ομόνοιας, με την εφαρμογή κυκλοφοριακών ρυθμίσεων να προκαλεί έντονα προβλήματα στην κυκλοφορία.

Η επιχείρηση εστιάζεται κυρίως στην πλατεία Καραϊσκάκη και τις περιοχές γύρω από τις οδούς Αγίου Κωνσταντίνου και Πειραιώς, με πολλούς δρόμους να έχουν κλείσει. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η επιχείρηση είναι από κοινού της Διεύθυνσης Αλλοδαπών και άλλων υπηρεσιών της ΕΛ.ΑΣ. με στόχο την αντιμετώπιση παράτυπων μεταναστών και την καταπολέμηση της παραβατικότητας στην περιοχή.

ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΟΜΟΝΟΙΑ Μέχρι στιγμής, έχουν πραγματοποιηθεί πολλές προσαγωγές, κυρίως ατόμων χωρίς έγγραφα παραμονής στη χώρα. Αυτή είναι η δεύτερη επιχείρηση μεγάλης κλίμακας στην περιοχή μέσα σε ένα μήνα, μετά την προηγούμενη που πραγματοποιήθηκε στις 26 Ιανουαρίου και είχε ως αποτέλεσμα πολλές προσαγωγές μεταναστών.

Σχετικές αναρτήσεις

Αίγινα: Σοκάρει η περιγραφή της 25χρονης για τους βιασμούς από τον πατριό της – «Η μητέρα μου δεν γνώριζε τίποτα, αυτός τα έκανε όλα κρυφά»

Newsroom

ΕΚΠΑ: Οι αιτίες της αύξησης του αριθμού των λοιμώξεων του αναπνευστικού με το τέλος της πανδημίας Covid-19

News Room G

Συνάντηση του Μητσοτάκη με τον Τζάστιν Τριντό στο Μόντρεαλ

News Room G