magdasnews.gr
News

Θρίλερ στην Ηλιούπολη με νεκρούς μάνα και γιο: Γυμνός στο κρεβάτι της ο 36χρονος – Το βασικό σενάριο που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Νεκροί εντοπίστηκαν το βράδυ της Τετάρτης, 10 Απριλίου, μία γυναίκα περίπου 60 ετών με τον γιο 36 ετών στο διαμέρισμά τους επί της οδού Θερμοπυλών στην Ηλιούπολη.

Σύμφωνα με πληροφορίες στις 10.30 το βράδυ τα στελέχη του Ανθρωποκτονιών βρέθηκαν μπροστά στο μακάβριο θέαμα.

Γείτονες ειδοποίησαν την Αστυνομία από την έντονη δυσοσμία που έβγαινε από ένα διαμέρισμα, συγκεκριμένα από μία μονοκατοικία στην οδό Θερμοπυλών.

Οι άνδρες, με την βοήθεια κλειδαρά άνοιξαν την εξωτερική πόρτα, και βρέθηκαν αντιμέτωποι με το αποτρόπαιο θέαμα. Συγκεκριμένα, μια γυναίκα περίπου 63 ετών και ο γιος της 36 ετών βρέθηκαν νεκροί μέσα στο σπίτι.

Η γυναίκα βρέθηκε νεκρή πάνω σε μια πολυθρόνα στο σαλόνι, με σοβαρά τραύματα στο κεφάλι. Στον ίδιο χώρο βρέθηκε νεκρός ο γιός της. Ήταν γυμνός πάνω στο κρεβάτι της μητέρας του και έφερε τραύματα από κυνηγετικό όπλο στο μάγουλο και τη γνάθο.

Ηλιούπολη: Το βασικό σενάριο που εξετάζει η ΕΛΑΣ

Στην αρχή υπήρχαν υποψίες για δολοφονία αλλά το σενάριο που φέρεται να επικρατεί, είναι ο γιος να σκότωσε την μητέρα και στην συνέχεια να αυτοκτόνησε ο ίδιος. Επίσης, όπλο βρέθηκε στο σπίτι τους.

Οι γείτονες επεσήμαναν πως είχαν να δουν από την προηγουμένη Πέμπτη την μητέρα και το γιο της, ωστόσο απέδωσαν την απουσία τους σε τυχαίο γεγονός.

Σχετικές αναρτήσεις

Δείτε τι περίεργο συνέβη με τον Στέφανο Κασσελάκη στην Βουλή

News Room G

Παύλος Γερουλάνος: Επικίνδυνη διάβαση του ΟΣΕ στο κέντρο της Αθήνας

News Room G

Παρατείνονται οι δύσκολες διαπραγματεύσεις για ανακωχή στη Λωρίδα της Γάζας έπειτα από 5 μήνες πολέμου

News Room G