magdasnews.gr
People & Politics

Βασίλης Κικίλιας: “Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της Μαρίας Αναστασοπούλου”

Καλεσμένος  το πρωί στις 9:00 στην Πρωινή Ζώνη του ΣΚΑΪ και το “ΣΗΜΕΡΑ” με τον Δημήτρη Οικονόμου και τη Μαρία Αναστασοπούλου, ήταν ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας. Η Μαρία Αναστασοπούλου λείπει όμως από χθες και ο Δημήτρης Οικονόμου είχε πει πως έχει μία υποχρέωση και δεν μπορεί να είναι στην εκπομπή.

Σήμερα και πάλι εμφανίστηκε μόνος στην εκπομπή μη δίνοντας περαιτέρω εξηγήσεις στο στούντιο. Ο Βασίλης Κικίλιας έσπευσε να της ευχηθεί χρόνια πολλά για τα γενέθλιά της, αλλά ταυτόχρονα να κάνει και μία μικρή γκάφα άθελα του βέβαια, καθώς πρόδωσε τον πραγματικό λόγο  που η παρουσιάστρια δεν είναι στη θέση της.

Συγκεκριμένα είπε: «Περαστικά και να είναι όλα καλά στην κ. Μαρία Αναστασοπούλου. Ούτε χρόνια πολλά δεν της είπα που έμαθα ότι είναι σήμερα τα γενέθλιά της. Να είναι όλα καλά. Νομίζω είναι αρνητικό το τεστ της».

Την αλήθεια όμως τη γνωρίζουν όλοι οι συνάδελφοι στα γραφεία του ΣΚΑΪ καθώς ένας ρεπόρτερ της εκπομπής ήταν θετικός στον κορωνοϊό την Τετάρτη. Η Μαρία Αναστασοπούλου είχε έρθει σε επαφή μαζί του και για προληπτικούς λόγους έμεινε προληπτικά στο σπίτι της προκειμένου να κάνει το τεστ και αν βγεί αρνητικό σήμερα να επιστρέψει στη θέση της την Δευτέρα. Χθες μάλιστα έκαναν τεστ και όλοι οι συνεργάτες της εκπομπής και βρέθηκαν όλοι αρνητικοί.

Ευχόμαστε να δούμε τη Μαρία και πάλι στη θέση της τη Δευτέρα.

Σχετικές αναρτήσεις

Γιατί χώρισε το ζεύγος Πατούλη!Η σοβαρή περιπέτεια υγείας της Μαρίνας

News Room M

Συγκλονίζει η αδερφή της Έρρικας Πρεζεράκου: “Θάνατε σε κοιτάω στα μάτια!”

News Room A

Άκης Τσοχατζόπουλος: Το ηχητικό ντοκουμέντο που είδε σήμερα το φως της δημοσιότητας – Τι έλεγε 8 μήνες πριν πεθάνει για την γυναίκα του (video)

News Room A