magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Vikings: Valhalla – Γιατί περιμένουν όλοι αυτή τη σειρά του Netflix; (video)

Vikings: Valhalla - Γιατί περιμένουν όλοι αυτή τη σειρά του Netflix; (video)

Το Netflix κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ της πολυαναμενόμενης σειράς “Vikings: Valhalla” (Βίκινγκ: Βαλχάλα), που αποτελεί το πρίκουελ του επιτυχημένου Vikings.

Περισσότερα από χίλια χρόνια πριν, στις αρχές του 11ου αιώνα, το “Βίκινγκ: Βαλχάλα” εξιστορεί τις ηρωικές περιπέτειες μερικών από τους πιο διάσημους Βίκινγκ όλων των εποχών – του θρυλικού εξερευνητή Λέιφ Έρικσον, της δυναμικής και πεισματάρας αδελφής του, Φρέιντις Έρικσντοτερ, και του φιλόδοξου Σκανδιναβού πρίγκιπα Χάραλντ Σίγκουρντσον.

Καθώς η ένταση ανάμεσα στους Βίκινγκ και τους Άγγλους γαλαζοαίματους φτάνει σε αιματηρή κορύφωση και οι ίδιοι οι Βίκινγκ συγκρούονται για τις αντικρουόμενες χριστιανικές και παγανιστικές τους πεποιθήσεις, οι τρεις αυτοί Βίκινγκ ξεκινούν ένα επικό ταξίδι που θα τους οδηγήσει στην άλλη άκρη της θάλασσας και σε πεδία μάχης, μέσα από τα οποία θα πάνε από το Κάτεγκατ στην Αγγλία και αλλού, καθώς αγωνίζονται για επιβίωση και δόξα.

Δείτε το trailer:

Σχετικές αναρτήσεις

Η παράσταση «Η Κληρονομιά», του Πιερ ντε Μαριβώ, σε σκηνοθεσία Γιάννη Νταλιάνη σε On Demand προβολή το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Φεβρουαρίου

News Room A

DJ Pharaoh: Ο Έλληνας Tiesto που μαγεύει με τις μουσικές του (video)

News Room A

Radisson Blu Park Hotel – Σάββας Γεωργιάδης

News Room G