magdasnews.gr
News

Βίντεο ντοκουμέντο: Τα δραματικά λεπτά μετά το φονικό έξω από το νυχτερινό κέντρο στο Μαρούσι

Βίντεο ντοκουμέντο από τη φονική συμπλοκή που σημειώθηκε έξω από γνωστό νυχτερινό μαγαζί στο Μαρούσι, πάνω στη Λεωφόρο Κηφισίας τα ξημερώματα της Κυριακής ήρθε στο φως της δημοσιότητας.

Στο βίντεο ντοκουμέντο καταγράφονται σκηνές έντασης και πανικού έξω από το κλαμπ στο Μαρούσι, όπου ο δράστης έβγαλε το μαχαίρι και «κάρφωσε» τον 23χρονο στο λαιμό, σκοτώνοντάς τον.

Η εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Κωνσταντία Δημογλίδου, μίλησε στην «Κοινωνία Ώρα MEGA» για την υπόθεση.

«Πρόκειται για δύο παρέες που διαπληκτίστηκαν εντός του μαγαζιού και συνεχίστηκε έξω. Πιστεύουμε πως υπάρχουν περισσότεροι δράστες από τον έναν με μαχαίρι. Όπως φαίνεται διαπληκτίστηκαν για προσωπικές υποθέσεις. Υπάρχει ποινικό παρελθόν και για τον θανών αλλά, όπως φαίνεται δεν σχετίζονταν με την αφορμή. Το όπλο ήταν παράνομο».

Μαρούσι: Το χρονικό του φονικού

Το αιματηρό επεισόδιο σημειώθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής (28/4) περίπου στις 4:40, επί της Λεωφόρου Κηφισίας. Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικές δυνάμεις όπου εντόπισαν κάλυκα 9 χιλιοστών και ένα πιστόλι τοποθετημένο σε μία γλάστρα.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, οι εμπλεκόμενοι φαίνεται να ήρθαν στα χέρια, με το 23χρονο θύμα να επιχειρεί να τραβήξει όπλο και τον άλλον να βγάζει μαχαίρι για να αμυνθεί.

Το βίντεο ντοκουμέντο που φέρνει τη δημοσιότητα το MEGA δείχνει τα δραματικά λεπτά μετά τη δολοφονία.

Σε αυτό φαίνεται ο 23χρονος να είναι ξαπλωμένος με τους αστυνομικούς να βρίσκονται από πάνω του προσπαθώντας να συγκρατήσουν το αίμα από τον λαιμό του, δίχως όμως να το καταφέρνουν.

Το θύμα άφησε την τελευταία του πνοή στο ασθενοφόρο κατά τη μεταφορά του στο νοσοκομείο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύονται δύο νεαροί που ενεπλάκησαν στην αιματηρή επίθεση.

Πρόκειται για έναν 26χρονο στρατιώτη, ο οποίος φέρει τραύμα στην κοιλιακή χώρα και για έναν ακόμη νεαρό με τραύμα στην ωμοπλάτη.

Και σύμφωνα με το MEGA, η Αστυνομία βρίσκεται κοντά στην ταυτοποίηση του δράστη ενώ οι αστυνομικοί εκτιμούν πως συμμετείχε ένα ακόμη άτομο με μαχαίρι, το οποίο αναζητείται.

Σχετικές αναρτήσεις

Αυστηρό μήνυμα Ιερώνυμου: «Δεν θα κάνουμε αυτό που θα μας πει ο Βελόπουλος»

Newsroom

Αλλάζει ο καιρός:Ψυχρό μέτωπο από σήμερα το απόγευμα

News Room G

Παράνομη είσοδος πέντε ατόμων στην Πρεσβεία του Ιράν στην Σουηδία

News Room G