magdasnews.gr
Είμαι γυναίκα!

Καστόρι: Έξι κομμάτια-κλειδιά που θα μεταμορφώσουν τις εμφανίσεις σας

Το καστόρι ανήκει στην κατηγορία αυτών των ιδιαίτερων υφασμάτων που σου φέρνουν στο…
μυαλό τη ζεστασιά, την άνεση και μία συγκεκριμένη ρετρό γοητεία άλλης εποχής. Τα trench coats, οι φούστες, τα jackets, οι culottes, τα φορέματα και οι μπότες πάνω από το γόνατο είναι, για ακόμη μία χρονιά, τα κομμάτια-κλειδιά που πρόκειται να απογειώσουν κάθε εμφάνιση και να σας βγάλουν ασπροπρόσωπες τις μέρες που θέλετε να είστε κομψές παρόλη τη χαμηλή θερμοκρασία.

Trench coat

Βρείτε το τέλειο trench coat από καστόρι και φορέστε το κλειστό, δένοντας τη ζώνη για να δημιουργήσετε μία θηλυκή σιλουέτα ή ανοιχτό, αν θέλετε κάτι πιο χαλαρό και cool. Επιλέξτε αναπάντεχα χρώματα και δημιουργήστε τα πιο κομψά μεταβατικά σύνολα της σεζόν.

Midi skirt

Το σουέντ φέρνει στο μυαλό vintage κομμάτια, όμως μπορεί να γίνει σύγχρονο όταν συνδυαστεί σωστά. Επιλέξτε midi φούστες με ιδιαίτερες λεπτομέρειες και κοψίματα, συνδυάστε τες με πουκάμισα και πουλόβερ και ολοκληρώστε το outfit με ένα κομψό και μοντέρνο ζευγάρι παπούτσια.

Jacket

Η ρετρό γοητεία επιστρέφει με διαχρονικές καμηλό αποχρώσεις που δε φεύγουν ποτέ από τη μόδα. Τα κλασσικά jackets είναι η καλύτερη επιλογή για εμφανίσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ, αλλά φέτος την παράσταση κλέβουν τα western-inspired κομμάτια με κρόσσια.

Culottes

Το 70s στιλ της φετινής σεζόν ενισχύεται από τις σουέντ culottes με τις επιλογές να είναι πολλές και τις καθημερινές εμφανίσεις ακόμα πιο stylish. Κρατήστε τη χρωματική παλέτα σε ήρεμους τόνους και ολοκληρώστε το σύνολο με κομψά tops ή χαλαρά πουλόβερ και χρυσά κοσμήματα.

Dress

Τα φορέματα από καστόρι συνδυάζουν την άνεση με το στιλ και γίνονται το κατάλληλο κομμάτι για μεταβατικά φθινοπωρινά σύνολα. Επιλέξτε κλασσικά καμηλό ή έντονα χρώματα για εμφανίσεις που ακροβατούν ανάμεσα στο σήμερα και στην αύρα μίας άλλης εποχής.

Πηγή

Πηγή: tro-ma-ktiko.blogspot.com

Σχετικές αναρτήσεις

20 Μεγάλες Αλήθειες για τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν ΟΛΕΣ οι Μαμάδες

News Room

Τρομερό κόλπο: Έτσι θα κάνεις το κολιέ σου… βραχιόλι

Newsroom

Πώς να νικήσετε τον χρόνο με αναίμακτο lifting χωρίς χειρουργείο – Ο καταξιωμένος πλαστικός Χειρουργός σε Ελλάδα και Λονδίνο Dr. Σαμούρης Γεώργιος προτείνει νήματα PDO & COG

News Room A