magdasnews.gr
Για την υγεία μας

Ο ΕΟΦ ανακαλεί χειρουργικά γάντια – Δείτε ποια είναι

Την απόφαση να ανακαλέσει παρτίδα γαντιών χειρουργικού τύπου τα οποία είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό ανακοίνωσε σήμερα (09.03.2023) ο ΕΟΦ.

Η ανάκληση των γαντιών από τον ΕΟΦ γίνεται γιατί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, «τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές ως προς τον έλεγχο της υδατοστεγανότητας για τον εντοπισμό οπών».

Η ανάκληση αφορά το προϊόν «NobleMED sterile latex powder free Surgical Gloves – ΓΑΝΤΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ 8.5» και συγκεκριμένα την παρτίδα 203010358SLZA (ημ/νία λήξης 04/2027).

Η ανακοίνωση του ΕΟΦ

ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ

Την ανάκληση της παρτίδας 203010358SLZA (ημ/νία λήξης 04/2027) του ιατροτεχνολογικού προϊόντος ‘NobleMED sterile latex powder free Surgical Gloves – ΓΑΝΤΙΑ ΧΕΙΡΟΥΡΓΙΚΑ ΧΩΡΙΣ ΠΟΥΔΡΑ 8.5’, καθώς μετά από τη διενέργεια εργαστηριακού ελέγχου, τα αποτελέσματα δεν συμφωνούν με τις προδιαγραφές ως προς τον έλεγχο της υδατοστεγανότητας για τον εντοπισμό οπών.

Η εταιρεία Κ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΙΑΤΡΙΚΑ ΑΕ οφείλει να επικοινωνήσει άμεσα με τους αποδέκτες της και να αποσύρει τη συγκεκριμένη παρτίδα από την αγορά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Διαβάστε όλο το άρθρο από την πηγή

Σχετικές αναρτήσεις

Η Νέα Έκθεση Headway επισημαίνει περιβαλλοντικούς καθοριστικούς παράγοντες της ψυχικής υγείας: η σύρραξη Ουκρανίας-Ρωσίας και η κλιματική αλλαγή είναι πιθανό να οδηγήσουν σε ένα νέο κύμα ψυχικών διαταραχών τους ερχόμενους μήνες

News Room A

Τι συμβαίνει στην καρδιά αν τρώτε τυρί κάθε μέρα

News Room

Κατάθλιψη: Η διατροφή δυτικού τύπου αυξάνει τον κίνδυνο

News Room A