magdasnews.gr
News

«ΝΑΙ» του Νίκου Ανδρουλάκη σε επιστολική ψήφο και στο νομοσχέδιο για τα ομόφυλα ζευγάρια

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ

Αύριο το μεσημέρι, στη Βουλή, ο Νίκος Ανδρουλάκης θα αναφερθεί στα ζητήματα που σχετίζονται με τη ρύθμιση, εκφράζοντας την αποψή του ότι η επιστολική ψήφος για τις ευρωεκλογές είναι κομβικής σημασίας

. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει τη θέση για την επιστολική ψήφο, τονίζοντας ταυτόχρονα την ανάγκη υιοθέτησης πολιτικών για την αντιμετώπιση της αποχής από τις εκλογικές διαδικασίες. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου του κόμματος, Θανάση Γλαβίνα, η αποχή δεν καταπολεμάται με τεχνητούς τρόπους.

Σχετικά με την τροπολογία για την επιστολική ψήφο, αυτή εστιάζει σε ομάδες πολιτών που αντιμετωπίζουν δυσκολίες να ψηφίσουν, όπως άτομα με προβλήματα υγείας, υπερήλικους και φοιτητές που σπουδάζουν μακριά από τον τόπο ψήφου τους. Επίσης, περιλαμβάνει εργαζόμενους στον τουρισμό κατά τη διάρκεια των καλοκαιρινών μηνών.

Η Χαριλάου Τρικούπη υποστηρίζει επίσης τη θεσμοθέτηση του γάμου για ομόφυλα ζευγάρια, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι οι αντίστοιχες αρνητικές απόψεις θα είναι περιορισμένες. Στελέχη του επιτελείου του Ανδρουλάκη επισημαίνουν ότι ενδεχόμενες επιφυλάξεις θα συζητηθούν και θα αναλυθούν κατά τη συνεδρίαση της κοινοβουλευτικής ομάδας τους, που αναμένεται να πραγματοποιηθεί την Τετάρτη.

Σχετικές αναρτήσεις

Αστυνομικός κατηγορείται για διακίνηση ναρκωτικών στην Θεσσαλονίκη

News Room G

Κερατσίνι: Λαχτάρα για γονείς – Αυτοκίνητο παρέσυρε 6χρονο παιδί

Newsroom

ΣΟΚ στην Ουκρανία: Σκοτώθηκε αγοράκι δύο μηνών στο Χάρκοβο απο Ρωσική επίθεση

News Room G