magdasnews.gr
People & Politics

Δείτε τι συζήτησαν σήμερα ο Υπουργός Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης με τον Γιώργο Βάλλη

ΓΙΩΡΓΟΣ ΒΑΛΛΗΣ,ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΛΑΚΙΩΤΑΚΗΣ

Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών και Επαγγελματικών Θαλαμηγών, Cpt. Γεώργιος Βάλλης, πραγματοποίησε σήμερα μία σημαντική συνάντηση στη Βουλή με τον Α’ Αντιπρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Γιάννη Πλακιωτάκη.

Στην ατζέντα της συνάντησης βρέθηκαν κομβικά θέματα που σχετίζονται με την ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα, επικεντρώνοντας στη σημασία του θαλάσσιου τουρισμού και την αύξηση των κρατήσεων για τα γιοτ.

Αναλύθηκαν επίσης οι προοπτικές για τη ζήτηση ναύλωσης, οι οποίες αποτελούν κρίσιμο παράγοντα για την περαιτέρω ενίσχυση της ελληνικής οικονομίας.
Έμφαση δόθηκε και στον κρίσιμο ρόλο της Ένωσης στην υποστήριξη του πληρώματος, που βρίσκει εργασία μέσα από τις δραστηριότητες της, καθιστώντας την έναν ζωτικό πυλώνα για τη διασφάλιση της ποιότητας και της ασφάλειας στον θαλάσσιο τουρισμό. Η Ένωση λειτουργεί ως γέφυρα μεταξύ των πληρωμάτων και των επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα των θαλαμηγών, προσφέροντας εκπαίδευση, πιστοποίηση και ευκαιρίες εργασίας.

Επιπλέον, αναδείχθηκε η σημασία της συνεργασίας μεταξύ της Πανελλήνιας Ένωσης Πληρωμάτων Ιδιωτικών & Επαγγελματικών Θαλαμηγών και των κρατικών αρχών για την προώθηση του θαλάσσιου τουρισμού ως έναν από τους κύριους πυλώνες για την ανάπτυξη του τουρισμού στην Ελλάδα.

Η συζήτηση ανέδειξε τις προκλήσεις και τις ευκαιρίες στον τομέα, με ιδιαίτερη έμφαση στην προσαρμογή στις νέες τάσεις της αγοράς και την ανταπόκριση στις αυξημένες απαιτήσεις των τουριστών για υψηλού επιπέδου υπηρεσίες και βιώσιμες επιλογές.

Τονίστηκε η ανάγκη για συνεχή ενημέρωση και εκπαίδευση των πληρωμάτων, ώστε να διασφαλίζεται η υψηλότερη δυνατή ποιότητα υπηρεσίας, προστατεύοντας παράλληλα το περιβάλλον και ενισχύοντας την εμπειρία των τουριστών στην Ελλάδα.

Σχετικές αναρτήσεις

Πάπας Φραγκίσκος: Παραπάτησε καθώς ανέβαινε τις σκάλες του αεροπλάνου

News Room A

Σάλος με δηλώσεις Παπανώτα για τις γυναίκες

Newsroom

Ο Στέλιος Κερασίδης κέρδισε το βραβείο κορυφαίου μουσικού (video)

News Room A