magdasnews.gr
News

Αντιπαράθεση στην Κ.Ο. του ΠΑΣΟΚ – Θέτει κομματική πειθαρχία ο Νίκος Ανδρουλάκης

ΝΙΚΟΣ ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ, ΟΔΥΣΣΕΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΝΑΝΤΙΑ ΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ

Σήμερα, η συζήτηση στην Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ έφερε στο προσκήνιο έντονες αντιθέσεις σχετικά με τη θέση του κινήματος για τα μη κρατικά, μη κερδοσκοπικά ΑΕΙ.

Οι βουλευτές Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και Νάντια Γιαννακοπούλου έφεραν στο φως την αντίθεσή τους, ενώ εκφράστηκε κριτική προς τους Νίκο Ανδρουλάκη και Στέφανο Παραστατίδη.

Ο βουλευτής Κωνσταντινόπουλος εξέφρασε τη δυσαρέσκειά του για τη μη συνεδρίαση για τη λήψη κοινής θέσης, ενώ ο αντιπρόεδρος της Βουλής κατήγγειλε την αποτυχία επικοινωνίας με τον Παραστατίδη για το θέμα των ΑΕΙ.

Η βουλευτής Γιαννακοπούλου έθεσε το θέμα της δημοκρατικής λειτουργίας της ΚΟ, καλώντας σε εγγυήσεις για μελλοντική λειτουργία σύμφωνα με τον θεσμικό της ρόλο.

Οι αντιθέσεις επισήμαναν την ανάγκη για συνεννόηση και εσωκομματική συνοχή, προκειμένου να διατηρηθεί η συνοχή και η αξιοπιστία του κινήματος.

Βάζει κομματική πειθαρχία ο Ανδρουλάκης

Επιβεβαιώνοντας το ρήγμα που υπάρχει στους κόλπους του ΠΑΣΟΚ για τα μη κρατικά πανεπιστήμια, στο κλείσιμο της ομιλίας του ο κ. Ανδρουλάκης φέρεται να είπε απευθυνόμενος στους βουλευτές πως θα θέσει θέμα κομματικής πειθαρχίας.

«Δεν θα επιτρέψω να υπάρξει ρήγμα στην ψηφοφορία» είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικές αναρτήσεις

Μέτα απο 18 χρόνια απελευθερώνεται ο χώρος του εργοταξίου του Μετρό στην Εγνατία και την Βενιζέλου

News Room G

Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Είχαν ως ορμητήρια εγκαταλελειμμένες οικίες στη Νέα Ιωνία

News Room G

ΣΟΚ στον Βόλο: Νεκρό βρέφος 26 ημερών στο Αχιλλοπούλειο

News Room G