magdasnews.gr
People & Politics

Δεν θα πιστεύετε μέχρι ποια ώρα κάνει συσκέψεις ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης

Το καθημερινό πρόγραμμα του πρωθυπουργού είναι εξαιρετικά απαιτητικό και επιβάλει να βρίσκεται σε πολλά και διαφορετικά μέρη προκειμένου να κάνει τις συναντήσεις του ή να παραβρεθεί σε εκδηλώσεις.

Οι στενοί του συνεργάτες, ακολουθούν κι εκείνοι αντίστοιχα ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα όπου δεν υπάρχει ωράριο και χρόνος ελεύθερος για οτιδήποτε άλλο προκειμένου να «πηγαίνουν όλα ρολόι» στο πρωθυπουργικό γραφείο.

Ενδεικτικό της κατάστασης και των ωραρίων που ακολουθούν στο Μαξίμου, είναι η φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο Πρωθυπουργός χθες βράδυ.

Μαζί με τον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο Στέλιο Πέτσα, ο ποιος και διακρίνετε στην φωτογραφία να κρατά ένα πλοκ σημειώσεων δίπλα του και με το επιτελείο του κάνουν την τελευταία τους σύσκεψη μετά τα μεσάνυχτα παίρνοντας τις τελικές αποφάσεις για την επόμενη ημέρα. Το σίγουρο είναι, πως δίνουν ένα καλό παράδειγμα σε υπουργούς και συνεργάτες της κυβέρνησης για το πως πρέπει να εργάζονται σκληρά και με συνέπεια για να υπάρχει ένα άρτιο αποτέλεσμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Συγκινεί ο Βασίλης Σπανούλης: “Η Ολυμπία τα θυσίασε όλα για να είναι δίπλα μου”

News Room A

Οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος: «Να εμβολιαστούν όλοι άνευ επιφυλάξεως»

News Room A

Γιατί υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ στις ευρωεκλογές πλήρωσε διάσημο δημοσκόπο και… απογοητεύτηκε

Newsroom