magdasnews.gr
Τα δικά μου νέα

Γιατί άραγε εκατομμύρια άνθρωποι εύχονται να πεθάνει ο Τραμπ;

Ήταν Σάββατο 18, Ιουλίου όταν ο Τραμπ αρνήθηκε να δώσει διαταγή για την υποχρεωτική Χρήση μάσκας. Συγκεκριμένα είχε πει «θέλω οι άνθρωποι να διατηρούν ένα επίπεδο ελευθερίας».

Παρότι οι ειδικοί πρότειναν ότι θα πρέπει να δοθεί η σχετική εντολή καθώς τα κρούσματα παραμένουν σε υψηλά επίπεδα εκείνος το αρνήθηκε κατηγορηματικά.

Δύο ημέρες μετά ο πλανήτης είδε έναν διαφορετικό Τραμπ ο οποίος εμφανίστηκε πατριωτικός και μάλιστα πιο πατριωτικός από οποιονδήποτε άλλον. Όπως ο ίδιος δήλωσε. Συγκεκριμένα Μέσω Twitter ανέβασε μια φωτογραφία φορώντας μάσκα και έγραψε:
«Είμαστε ενωμένοι στην προσπάθεια μας να νικήσουμε τον αόρατο ιό της Κίνας και πολλοί άνθρωποι λένε ότι είναι πατριωτικό να φοράτε μάσκα προσώπου όταν δεν μπορείτε να απομακρυνθείτε κοινωνικά. Δεν υπάρχει κανένας πιο πατριώτης από εμένα ο αγαπημένος σας Πρόεδρος!».

Κάπως έτσι ο Τραμπ κατάφερα να διχάσει τις ΗΠΑ, με τους μισούς αμερικανούς να είναι αντίθετοι στην υποχρεωτική χρήση και τους άλλους μισούς να πιέζουν πως πρέπει η μάσκα να είναι στα πρόσωπα όλων των ανθρώπων σε κάθε δημόσιο χώρο.

Αμέσως μετά ο πρόεδρος επέμενε πως ιός θα εξαφανιστεί και δήλωνε και πάλι αντίθετο στην ιδέα να επιβληθεί χρυσής μάσκας σε εθνικό επίπεδο την ώρα που αριθμός των κρουσμάτων εκτινάσσονταν στις ΗΠΑ εκείνος επέμενε στην ίδια λογική δηλώνοντας, «Στο τέλος θα έχω δίκιο. Ξέρετε, έχω πει θα εξαφανιστεί και θα συνεχίσω να το λέω θα εξαφανιστεί και θα έχω δίκιο»

Αυτή την ώρα που γράφω το κείμενο, δυστυχώς ο Τραμπ παραμένει στο νοσοκομείο με εκατομμύρια μέσα μαζικής ενημέρωσης να έχουν ως πρώτη είδηση το ότι ο πλανητάρχης έχει κορονοϊό και του χορηγείται κοκτέιλ αντισωμάτων την ίδια ώρα που εκείνος προσπαθεί να πείσει τον κόσμο πως είναι καλά.

Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του σίγουρα και να αντιληφθεί ότι πρόκειται περί ενός επικίνδυνου στην κυριολεξία ανθρώπου για όσα λέει για όσα κάνει αλλά και τελικά για όσα δεν κάνει. Ένα τεράστιο τσουνάμι αντιδράσεων προκλήθηκε στα social media παγκοσμίως, κάποια ειρωνικά αλλά κωμικά, άλλα υβριστικά για τον πρόεδρο των ΗΠΑ.Στο Twitter μάλιστα, εκατομμύρια είναι εκείνοι που εύχονται περαστικά στον κορονοϊό, αντί στον ίδιο τον πρόεδρο και Κάποια άλλη δυστυχώς έχουν φτάσει στο ακραίο σημείο να εύχονται ο πρόεδρος να χάσει τη ζωή του από τη νόσο covid-19!

Το Twitter βέβαια έσπευσε να προειδοποιήσει τα εκατομμύρια των χρηστών πως τα κακόβουλα tweets μπορούν να αδρανοποιούν τους λογαριασμούς καθώς οι ευχές που αφορούν τον θάνατο παραβιάσουν τους κανονισμούς τις πλατφόρμας.

Το σίγουρο είναι, ότι εξαιτίας της πολιτικής που ακολουθεί ο Τραμπ και της ξεροκεφαλιάς του, κάποια άνθρωποι έχουν χάσει τη ζωή τους εξαιτίας του COVID-19 και των μέτρων που δεν ελήφθησαν ποτέ ενώ θα έπρεπε.

Γι’ αυτό και πολλοί στο Twitter σωστά έγραψαν πως «η εκδίκηση είναι ένα πιάτο που τρώγεται πάντα κρύο» και πως «αν το πρόβλημα δεν σου χτυπήσει την πόρτα», δεν θα καταλάβεις ποτέ τις πραγματικές ανάγκες και υποχρεώσεις που έχεις ως Πρόεδρος των ΗΠΑ και ως Πλανητάρχης.

Σχετικές αναρτήσεις

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα 11α Μουσικά Μαϊστράλια της Πρέβεζας

News Room M

“Rodos Palace” – Η βάπτιση και το πάρτυ της χρονιάς! Όλα όσα έγιναν!

News Room M

Ο Διεθνολόγος Αλέξανδρος Δεσποτόπουλος στη Μάγδα Τσέγκου για την επίσκεψη Δένδια στην Τουρκία: “Συμφωνήσαμε ότι διαφωνούμε σε όλα” (video)

News Room M