magdasnews.gr
News

Γάμος ομοφύλων: Τρία παιδιά ζευγαριών εξομολογούνται – «Δεν έχουμε καμία διαφορά από μια στρέιτ οικογένεια»

Στη συνομιλία με τους “Πρωταγωνιστές” και τον Σταύρο Θεοδωράκη, τρία νέα άτομα παραθέτουν λεπτομερώς τις προσωπικές τους εμπειρίες ως παιδιά ομοφυλοφίλων ζευγαριών.

Ο 16χρονος Γιάννης και η 20χρονη Ανατολή, που ζουν με δύο μαμάδες, και η 25χρονη Μαρίλη, που ζει με δύο μπαμπάδες, περιγράφουν την κανονικότητα της παιδικής τους ηλικίας και την αγάπη που λαμβάνουν από τις οικογένειές τους. Επίσης, εκφράζουν την ανάγκη για προστασία των δικαιωμάτων τους, καθώς το θέμα του γάμου για ομόφυλα ζευγάρια βρίσκεται υπό συζήτηση.

Κοινή συνισταμένη και των τριών παιδιών, που είναι στρέιτ, ότι έχουν βιώσει την ίδια αγάπη με αυτή των οικογενειών με έναν μπαμπά και μια μαμά, και η υπεράσπιση των δικαιωμάτων τους την ώρα που έχει τεθεί σε διαβούλευση το νομοσχέδιο για τον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών.

Ο 16χρονος Γιάννης

Οι «Πρωταγωνιστές» δίνουν φωνή και σε τρία παιδιά – 16, 20 και 25 χρονών – που μεγάλωσαν σε οικογένειες ομοφυλοφίλων. Tι ζητούν από την κοινωνία και τι λένε για τους γονείς τους; Ο Γιάννης που θέλει να γίνει καπετάνιος του εμπορικού ναυτικού, περιέγραψε ως «κανονικά» τα παιδικά του χρόνια «με τη μητέρα μου και με τη δεύτερη μητέρα μου». «Ήταν σαν μια κανονική οικογένεια στην Ελλάδα, με τις καλές, τις μέτριες και τις κακές μέρες. Μεγάλωσα σε οικογένεια που με αγαπούσαν πολύ σε κάθε στάδιο της ζωής μου, δεν υπήρχε καμία διαφορά από μια στρέιτ οικογένεια» συμπλήρωσε ο νεαρός.

Σχετικές αναρτήσεις

Βίντεο σοκ: Πρώην υπουργός στο Καζακστάν σκότωσε στο ξύλο τη γυναίκα του μέσα σε εστιατόριο!

Newsroom

Ουκρανία:2 νεκροί στο Κίεβο, ένας στο Μικολάιφ από ρωσική πυραυλική επίθεση

News Room G

Η πρώτη αντίδραση Δασκαλάκη μετά την καταδίκη της Πισπιρίγκου

Newsroom