magdasnews.gr
Showbiz

Γιώργος Δασκαλάκης: Επέστρεψε στο στούντιο και συγκινεί – «Οικονομικά είμαι στον πάτο»

Γιώργος Δασκαλάκης

Ο Γιώργος Δασκαλάκης συνεχίζει τη μάχη του με τον καρκίνο όμως παλεύει καθημερινά ενώ μπήκε και στο στούντιο να ηχογραφήσει το νέο του τραγούδι.

Ο ίδιος, είναι πολύ ενεργός στα social media και μοιράζεται μαζί μας διάφορα στιγμιότυπα από τη ζωή και την καθημερινότητά του.

Το ίδιο έκανε κι αυτή τη φορά για να μας ανακοινώσει τα νέα του.

Ο τραγουδιστής που δίνει σκληρή μάχη με τον καρκίνο, φαίνεται σε βίντεο να ηχογραφεί το νέο του τραγούδι, ενώ παράλληλα στέκεται όρθιος με τη βοήθεια μαγκούρας.

Μέσω Facebook, ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε σχετικά με αυτό, ότι εν μέσω της περιπέτειας με την υγεία του, έχει φτάσει σε κακή οικονομική κατάσταση.

Γιώργος Δασκαλάκης: Επέστρεψε στο στούντιο παρά τη μάχη του με τον καρκίνο

Ο Γιώργος Δασκαλάκης έγραψε, μεταξύ άλλων: «Καλημέρα Αγάπες μου!Μια φωτογραφία από το προηγούμενο μήνα που λέει πολλά… Τώρα θα μου πείτε μα πώς; Εσύ παλεύεις καθημερινά με το θάνατο και το Θηρίο…είσαι 2 χρόνια σε ένα κρεβάτι…δεν έχεις τα προς το ζην…Σωστά!!! Έχω όμως πείσμα θέληση και πίστη στο ΘΕΟ και δίπλα μου ανθρώπους που ήρθαν κοντά μου τώρα που είμαι στο πάτο οικονομικά και ψυχολογικά…

Ένας από αυτούς είναι ο Νίκος Τερζής που από τη πρώτη στιγμή με αγκάλιασε και μου στάθηκε και κάνοντας μου αυτό το δώρο ώστε να έχω ένα κίνητρο για να γίνω καλά! Βλέπετε τα πάντα δεν είναι λεφτά…γιατί όλοι αυτοί που είναι συνοδοιπόροι στο τραγούδι αυτό το έκαναν με αγάπη μόνο!!Θα γίνω καλά!!! ΥΠΟΣΧΕΣΗ!!! Εύχομαι Υγεία σε όλο το Κόσμο και η Παναγία μαζί μας! ΑΜΗΝ».

Σχετικές αναρτήσεις

Μαριλίτα Λαμπροπούλου – Γιάννης Νταλιάνης: Χωρίζουν μετά από 18 χρόνια!

Newsroom

Αυτό το βίντεο της Τσολάκη είδε ο Μασκ και… τρελάθηκε!

Newsroom

Το αντίο της Μαρίας Καβογιάννη στην Άννα Παναγιωτοπούλου: «Δεν είναι τυχαίο ότι έφυγες την ημέρα της Ανάστασης…»

News Room M