magdasnews.gr
People & Politics

Γιώργος Τράγκας: «Κόλλησα κορονοϊό από τριπλά εμβολιασμένο» – Τι έλεγε από την καραντίνα

Συγκλονίζουν οι συνεργάτες του Γιώργου Τράγκα: "Ο χρόνος έχει παγώσει στο γραφείο του μετά τον θάνατό του"

Ο Γιώργος Τράγκας έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Τρίτης μετά από μεγάλη μάχη με τον κορονοϊό.

Τις πρώτες ημέρες που νοσούσε στο σπίτι του από κορονοϊό η κατάστασή του ήταν καλή με τον ίδιο μάλιστα να δίνει ραδιοφωνική συνέντευξη και να παρουσιάζει τον ιό με ένα ταγκό… «Είναι ένα ταγκό που δεν πρέπει να χάσεις τον βηματισμό σου. Ο συνοδός είναι δύσκολος, αλλά μέχρι στιγμής είμαι καλά».

Όπως αναφέρει το newsit.gr, ο Γιώργος Τράγκας αναφέρθηκε και στα συμπτώματα που είχε, αλλά και την αγωγή που ακολουθούσε. «Μέχρι στιγμής έχω πυρετό, που… πηγαινοέρχεται. Έχω τη γεύση μου, έχω την όσφρηση, δεν βήχω και παίρνω ψευδάργυρο, βιταμίνη C, κάθε μεσημέρι μετά το φαγητό παίρνω 2 zithromax των 250 και επίσης μεγάλη ποσότητα από βιταμίνη D».

Στην συνέντευξή του εξήγησε και πως κόλλησε κορονοϊό. « Κόλλησα από έναν φίλο που δουλεύουμε μαζί στο ραδιόφωνο και είχε εμβολιαστεί τρεις φορές. Δεν κόλλησα μόνο εγώ, αλλά και άλλοι. Δεν σου κρύβω ότι τα δύο τελευταία χρόνια είχα την άποψη ότι ο ιός θα διατρέξει το σύνολο του πληθυσμού είτε είναι εμβολιασμένοι είτε όχι. Και με γιατρούς που μιλάω μου λένε το ίδιο πράγμα. Θα διατρέξει το σύνολο της ανθρωπότητας και φυσικά της Ελλάδας. Η Ελλάδα όμως δεν έχει υποδομές νοσοκομειακές».

Εξέφρασε και τον προβληματισμό του γιατί κανείς από τον ΕΟΔΥ δεν είχε επικοινωνήσει μαζί του. «Από τότε που το δηλώσουμε δεν μας πήρε κανένας τηλέφωνο. Αν ήμουν άμυαλος θα έσπαγα την καραντίνα και θα πήγαινα μέχρι το σούπερ μάρκετ. Για τυπικούς λόγους έπρεπε να με πάρουν τηλέφωνο και να με ρωτήσουμε με ποιους ήρθα σε επαφή».

https://www.youtube.com/watch?v=O4GWaCN0KVQ&feature=emb_title

Σχετικές αναρτήσεις

Μάτι: Η τραγική ιστορία της οικογένειας Φύτρου που ξεκληρίστηκε – Η μητέρα που έμεινε μόνη της ζητά δικαιοσύνη

News Room A

Μητροπολίτης Φθιώτιδος Συμεών: Αυτοί που κάνουν τον έξυπνο, ας συμβουλευτούν την γερόντισσα Ιωάννα τη γιατρό (video)

News Room A

Γενέθλια για τη Σοφία Μητσοτάκη: Η τρυφερή ανάρτηση του Πρωθυπουργού

News Room A