magdasnews.gr
Ζωή

Γρηγόρης Λέων: Όχι στις άδειες υποσχέσεις. ΜΑΖΙ θα είμαστε περήφανοι για την πόλη μας.

Γρηγόρης Λέων

«Πλημμύρισε» από κόσμο χτες το απόγευμα το Πνευματικό Κέντρο Λυκόβρυσης για την κεντρική προεκλογική εκδήλωση του υποψήφιου δημάρχου Λυκόβρυσης Πεύκης Γρηγόρη Λέων.

Η αίθουσα ήταν ασφυκτικά γεμάτη από πολίτες που ήθελαν να ακούσουν το όραμά του για την πόλη και τους βασικούς άξονες του προγράμματός του, αλλά και να ευχηθούν καλή επιτυχία στον μοναδικό υποψήφιο που ξέρει, μπορεί και θέλει να κάνει την πόλη καλύτερη.

Μέσα σε κλίμα συγκίνησης και χαράς, ο κ. Λέων ευχαρίστησε μέσα από την καρδιά του όλον αυτόν τον κόσμο που αψήφησε τις δύσκολες καιρικές συνθήκες και έδωσε το «παρών» στην εκδήλωση του συνδυασμού Λυκόβρυση Πεύκη ΜΑΖΙ. Ο υποψήφιος δήμαρχος ευχαρίστησε ακόμη, μεταξύ άλλων, για την παρουσία τους τον πρόεδρο της Ένωσης Δημάρχων Αττικής και πρώην δήμαρχο Πεύκης Παύλο Καμάρα, τον πρώην δήμαρχο Πεύκης και υποψήφιο περιφερειακό σύμβουλο Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, την αντιδήμαρχο τεχνικών υπηρεσιών Μαρία Μουρατίδη, την τ. υποψήφια δήμαρχο Πεύκης και πρώην γενική γραμματέα ισότητας Ειρήνη Μαυροπούλου και την πρόεδρο της Τοπικής Οργάνωσης της ΝΔ Βενετία Κολοκοτρώνη, ενώ με την παρουσία τους τίμησαν τον κ. Λέων αρκετοί υποψήφιοι περιφερειακοί σύμβουλοι του Βορείου Τομέα Αττικής με τον συνδυασμό του Νίκου Χαρδαλιά «Αττική Μπροστά».

Γρηγόρης Λέων

Στη συνέχεια ο κ. Λέων παρουσίασε τα έργα για την περιοχή της Λυκόβρυσης που περιλαμβάνονται στο πρόγραμμα του συνδυασμού του. Έργα που θα αλλάξουν τον δήμο προς το καλύτερο και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής των πολιτών.

«Προτεραιότητά μας είναι να αναδείξουμε τον μεγάλο πλούτο της περιοχής μας, το πράσινο. Θέλουμε δάση καθαρά, προσβάσιμα και ασφαλή, όπως είναι όλα τα πάρκα σε προηγμένες χώρες του εξωτερικού. Και φυσικά θέλουμε όχι μόνο να συντηρήσουμε το πράσινό μας αλλά και να το αυξήσουμε, έτσι ώστε τα παιδιά μας να βρουν μελλοντικά πράσινες γειτονιές και να βρουν πολύ περισσότερο πράσινο σε πλατείες και δημόσιους χώρους απ’ ότι βρίσκουμε εμείς σήμερα» τόνισε ο κ. Λέων.

Στη συνέχεια ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε στη βιοκλιματική ανάπλαση της πλατείας Λυκόβρυσης, καθώς και στην απαλλοτρίωση της πλατείας Α. Παπανδρέου, ρίχνοντας τα βέλη του σε άλλους υποψήφιους δημάρχους που υπόσχονται πράγματα για τη συγκεκριμένη πλατεία που δεν μπορούν να κάνουν και εκτίθενται στους πολίτες. «Ανάπλαση σε πλατεία που δεν σου ανήκει σε ολόκληρο το τμήμα της, δεν μπορείς να κάνεις. Πρώτα αποζημιώνεις τους ιδιοκτήτες και έπειτα προχωράς στην ανάπλαση. Έτσι δουλεύει κάποιος που γνωρίζει από αυτοδιοίκηση» είπε με νόημα ο κ. Λέων.

Ο υποψήφιος δήμαρχος αναφέρθηκε ακόμη στην ολοκλήρωση της Λεωφόρου Κύμης, επισημαίνοντας ότι θα συνεργαστούμε με όλες τις δυνάμεις, με όλα τα κόμματα για το καλό του τόπου μας, ενώ, όπως τόνισε, «θα στηρίξουμε όσους συνανθρώπους μας έχουν ανάγκη, με την ενίσχυση των κοινωνικών δομών και υπηρεσιών, με την αναβάθμιση των δημοτικών ιατρείων, την επαναλειτουργία του Βοήθεια στο Σπίτι και τη δημιουργία Κοινωνικού Πολύκεντρου δίπλα από την εκκλησία της Αγίας Βαρβάρας».

«Παράλληλα θα ανοίξουμε τον δήμο μας στους πολίτες με την ανάπτυξη των ηλεκτρονικών συναλλαγών, την αναβάθμιση της γραμμής του πολίτη 15323 και την Κάρτα Δημότη/Κατοίκου, ενώ θα είμαστε κοντά στον αθλητισμό και τον πολιτισμό», σημείωσε ο κ. Λέων. Και πρόσθεσε ότι «θα προχωρήσουμε στη δημιουργία κλειστού γυμναστηρίου στο οικόπεδο της ΑΓΕΤ, στην αξιοποίηση του ημιτελούς γυμναστηρίου της Λυκόβρυσης, στην κατασκευή εξεδρών στο κολυμβητήριο της Λυκόβρυσης, στην ανακαίνιση του Πνευματικού Κέντρου και φυσικά θα υποστηρίξουμε πολιτιστικά σωματεία και θα ενισχύσουμε τα καλλιτεχνικά δρώμενα στην πόλη μας». Όλα τα έργα αυτά είναι κοστολογημένα και άρα υλοποιήσιμα, σημείωσε ο κ. Λέων, υπογραμμίζοντας ότι «εμείς δεν δίνουμε άδειες υποσχέσεις, όπως κάνουν άλλοι συνυποψήφιοι».

Τέλος ο κ. Λέων ευχαρίστησε ακόμη μία φορά τους 73 υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους του συνδυασμού Λυκόβρυση Πεύκη ΜΑΖΙ, λέγοντας πως «όλοι μαζί θα αγωνιστούμε για τον δήμο μας και θα κάνουμε τους πολίτες περήφανους για την πόλη τους».

Γρηγόρης Λέων

Σχετικές αναρτήσεις

nubia Pad 3D: Το πρώτο 3D tablet χωρίς τη χρήση γυαλιών αποκλειστικά σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ

News Room M

Η BOSS επιστρέφει στους αγώνες HAHNENKAMΜ ως επίσημος συνεργάτης και αποκαλύπτει τηνς εμπειρίας της wearable τεχνολογίας “MAGIC MOMENT”

News Room G

Η ΙΚΕΑ παρουσίασε σε μία γιορτή για τη δημιουργία το νέο εταιρικό της αφήγημα

News Room G