magdasnews.gr
Showbiz

Η απάντηση του Γρηγόρη Μπάκα στον Βαγγέλη Περρή

ΓΡΗΓΟΡΗΣ ΜΠΑΚΑΣ- ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΠΕΡΡΗΣ

Σκληρή απάντηση έστειλε ο Γρηγόρης Μπάκας στον Βαγγέλη Περρή μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram.

Τι είχε προηγηθεί:

Τα λεγόμενα της Σταματίνας Τσιμτσιλή για τη Ναταλία Γερμανού και τη Σίσσυ Χρηστίδου συζητήθηκαν στο πλαίσιο της εκπομπής “Πρωινό”, με τους Γιώργο Λιάγκα και Βαγγέλη Περρή να έχουν μια έντονη διαφωνία σχετικά με τα δημοσιογραφικά “πεσίματα”.

Η σύγκρουση ξεκίνησε όταν ο Βαγγέλης Περρής υποστήριξε ότι κάθε παρουσιαστής πρέπει να είναι ενήμερος για τα θέματα της εκπομπής του, με τον Γιώργο Λιάγκα να δηλώνει ότι δεν ξέρει πού στέλνει τους δημοσιογράφους η αρχισυντάκτρια της εκπομπής.

Ο Γιώργος Λιάγκας, εκνευρισμένος, ανέφερε: “Σου ορκίζομαι δεν ξέρω πού στέλνει η αρχισυντάκτρια κάμερα, γιατί λες ένα ψέμα και να μας παίρνει όλους η μπάλα; Δεν ξέρω.” Αυτό οδήγησε σε έντονη αντιπαράθεση με τον Βαγγέλη Περρή να επισημαίνει ότι υπάρχει άνευ λόγου εκρήξη.

Στη συνέχεια, ο Βαγγέλης Περρής σχολίασε την ποιότητα των δημοσιογραφικών “πεσιμάτων”, εντείνοντας την ένταση στο “Πρωινό”. Είπε: “Γενικότερα, από τα πεσίματα, δεν προκύπτει τίποτα, προκύπτει από μία συνέντευξη που είναι σοβαρή, από ένα ρεπορτάζ που βγάζει είδηση.”

Ο Γιώργος Λιάγκας απάντησε εκνευρισμένος: “Εσύ σήμερα με αυτό που λες, απολύεις έναν άνθρωπο. Ξέρεις ποιον; Τον Γρηγόρη Μπάκα. Εγώ πρέπει να διώξω τον Γρηγόρη Μπάκα με αυτά που λες. Αυτό λες. Αγαπημένε μου Βαγγέλη, κατικοεδρεύει στο αεροδρόμιο, είναι αγαπητός, βγάζει ειδήσεις και του μιλάνε όλοι. Κάνει αυτό που εσύ λες ότι δεν πρέπει να γίνεται. Να τον διώξουμε;”

Η απάντηση του Γρηγόρη Μπάκα

Σχετικές αναρτήσεις

Το μαγικό «κλικ» με τις ιέρειες που έβγαλε ο Αλιάγας από την τελετή αφής της Ολυμπιακής Φλόγας

Newsroom

Ο Μάνος Ιωάννου για τον Πέτρο Φιλιππίδη: Θα ήθελα να ξανασυνεργαστώ μαζί του

News Room

Ο Ιωάννης Παπαζήσης βόλτα με τον γιο του – Δείτε φωτογραφίες

Newsroom