magdasnews.gr
Showbiz

Η Λεάννα Μάρκογλου έκανε τα δικά της προϊόντα ομορφιάς και είναι απίθανα.

ΛΕΝΑ ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ

Η Λεάννα Μάρκογλου, γνωστή για την αισθητική της και την εμπειρία της στον χώρο της ομορφιάς ως professional Make Up Artist, παρουσίασε πρόσφατα μια σειρά προϊόντων που έχουν κατακτήσει τις καρδιές των γυναικών.

Αυτά τα προϊόντα, μπορούν να χρησιμοποιηθούν τόσο στο πρόσωπο, όσο και στο σώμα, βελτιώνοντας τον τόνο του δέρματος και προσδίδοντας φρεσκάδα και αστραφτερό αποτέλεσμα.

Μια από τις προτάσεις της, είναι η λοσιόν Glow Strobe Rebearth, η οποία εξομαλύνει τις δυσχρωμίες του δέρματος και προσφέρει κάλυψη των ατελειών. Αυτή η λοσιόν, χαρίζει στην επιδερμίδα εξαιρετική λάμψη και χρυσαφένια όψη, ενώ παράλληλα ενυδατώνει το δέρμα. Επιπλέον, μπορεί εύκολα να χρησιμοποιηθεί στο πρόσωπο για πιο λαμπερές εμφανίσεις.

Η ίδια έκανε την ανακοίνωση μέσω του instagram  και έγραψε για το νέο της επαγγελματικό βήμα με μεγάλο ενθουσιασμό,

Η λοσιόν Glow Strobe Rebearth είναι ένα ακόμα εξαιρετικό προϊόν στη σειρά της Λεάννας  Μάρκογλου, που αναδεικνύει την εμπειρία και την αγάπη της για την ομορφιά και τη φροντίδα του δέρματος. Είναι μια από τις πολλές επιλογές που προσφέρει στους λάτρεις της ομορφιάς για να αναδείξουν την φυσική τους λάμψη και να αισθάνονται ακόμα πιο αυτοπεποίθηση.

Σχετικές αναρτήσεις

Μάρα Ζαχαρέα: Δείτε τη μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της

Newsroom

Αποκλειστικό: Έγκυος στον πέμπτο μήνα η σύντροφος του Κώστα Αντετοκούνμπο, Ντέμη Φιλιππάκου

Newsroom

Συγκινεί η ανάρτηση του Νίκου Κοκλώνη για τα θύματα της τραγωδίας των Τεμπών

News Room G