magdasnews.gr
Πάμε θέατρο…

Ένα βιβλίο που έλειπε από την αγορά. «Η Σκάλα. Ιστορίες για γονείς».

Η ΣΚΑΛΑ

Παρουσίαση του βιβλίου που έλειπε από την αγορά βιβλίων γονεικότητας.

Στις 4 Οκτωβρίου 2023, στην αίθουσα τελετών του Public Συντάγματος, έγινε η παρουσίαση του βιβλίου «Η Σκάλα. Ιστορίες για γονείς».

Για το βιβλίο μίλησαν η Περρή Μαίρη, Ψυχολόγος και παιδαγωγός AMI, η Παλαντζιάν Αντα σύμβουλος θηλασμού LLG και παιδαγωγός, AMI και η Σκουφίδη Ασπασία. Τη συζήτηση συντόνισε η δημοσιογράφος Π.Παπαδια.

Η αίθουσα γέμισε με πλήθος κόσμου με κοινό ενδιαφέρον την ουσιαστική προσέγγιση του ρόλου.Όπως χαρακτηριστικά ειπώθηκε: « Η Σκάλα, είναι ένα βιβλίο που έλειπε από την αγορά.
Προσεγγίζει ουσιαστικά, και χωρίς περιττές συμβουλές ένα γονιό σε όλα του τα στάδια. Αποφεύγει την κριτική. Είναι ένα βιβλίο που θα ευχόμασταν να είχαμε διαβάσει όλοι πριν γίνουμε γονείς».
Η συγγραφέας του βιβλίου, Ντίνα Νομικού είναι παιδαγωγός, συστημική σύμβουλος οικογένειας, εκπαιδεύτρια γονέων και παιδαγωγών. Το βιβλίο «Η Σκάλα. Ιστορίες για γονείς», κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Παπαδόπουλος. Την επιμέλεια του βιβλίου έκανε η Αλεξάνδρα Σφυρή και την σχεδίαση του εξώφυλλου η Κατερίνα Σωτηροπούλου.

Σχετικές αναρτήσεις

Εντυπωσιακές οι εικόνες από τις άμαξες στο Τατόι

News Room A

Οι Deaf Radio ανάμεσα στους 9 φιναλίστ για τα HEMI Music Awards 2021!

News Room A

“Πάρε Με Στην Αγκαλιά Σου”: Η Μαρία Καρλάκη ερμηνεύει Αντώνη Βαρδή (video)

News Room A