magdasnews.gr
News

Ισραήλ: H στιγμή της αναχαίτισης drone του Ιράν – Δείτε βίντεο

Λίγο πριν από τις 02:00 (τοπική ώρα και ώρα Ελλάδας), σειρά εκρήξεων πάγωσε τους κατοίκους της Ιερουσαλήμ με το Ιράν να ξεκινά την επίθεση κατά του Ισραήλ.

Ο ουρανός γέμισε πορτοκαλί και κίτρινα φώτα, με πολλούς πολίτες να μοιράζονται εικόνες στους ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης.

«Οι δρόμοι άδειασαν, όλος ο κόσμος έσπευσε να γυρίσει στο σπίτι του», δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο Ελιγιάχου Μπαράκα, έμπορος στο κέντρο της πόλης.

Τα ιρανικά drone έφτασαν και πάνω από το κτήριο της Κνεσέτ, την ισραηλινή Βουλή, όπου επίσης αναχαιτίστηκαν από τις ισραηλινές δυνάμεις.

Τις πρώτες στιγμές από τις σειρήνες που ακούστηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας της Κυριακής στην Ιερουσαλήμ και τις πρώτες εκρήξεις που ακολούθησαν κατέγραψε δημοσιογράφος του Sky News.

Άλλα βίντεο φέρεται να έχουν καταγράψει τη στιγμή κατά την οποία πιθανότατα βαλλιστικός πύραυλος, σύμφωνα με ισραηλινές πηγές, χτύπησε στην περιοχή της Νεγκέβ όπου βρίσκεται αεροπορική βάση του Ισραήλ.

Νωρίτερα στο Διαδίκτυο κυκλοφόρησαν βίντεο και φωτογραφίες από Ιορδανία και Ιράκ με τα ιρανικά drone σε χαμηλή πτήση προς το Ισραήλ.

Σχετικές αναρτήσεις

«Αόρατα» ρωσικά τάνκερ βγάζουν δισ. δολάρια στον Λακωνικό κόλπο – Τι κάνουν οι έλληνες εφοπλιστές

News Room G

Βρέθηκε Γαλλικό υποβρύχιο από τον Α’ Παγκόσμιο Πόλεμο στον Θερμαϊκό

News Room G

Γιώργος Βάλλης: Χορηγία επιταγών για την αγορά τροφίμων σε εκδήλωση του Δήμου Σαρωνικού

News Room G