magdasnews.gr
News

«Κλείδωσε» ο καιρός για το Πάσχα – Πώς θα σουβλίσουμε τον οβελία

Άστατος αναμένεται ο καιρός το Πάσχα, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις των μετεωρολόγων, κάνοντας λόγο για βροχές και θερμοκρασίες ως και 24 βαθμούς Κελσίου.

Πάντως, από Μεγάλη Δευτέρα αναμένεται νέος γύρος αφρικανικής σκόνης.

Ο Κλέαρχος Μαρουσάκης έδωσε μια πρώτη εικόνα για το τι να περιμένουμε, με τις συνθήκες να παραμένουν… άστατες, όχι όμως ικανές να μας χαλάσουν το Πάσχα.

«Μεγάλη Πέμπτη έως και Δευτέρα του Πάσχα είναι πολύ πιθανό να συναντήσουμε άστατες καιρικές συνθήκες κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και ιδιαίτερα μεσημεριανές και απογευματινές ώρες που ενδέχεται να έχουμε καταιγίδες και μπόρες. Συγκεκριμένα οι περιοχές που θα επηρεαστούν είναι: Ιόνιο, δυτική Ηπειρωτική Ελλάδα, δυτική και κεντρική Στερεά, Μακεδονία, Θράκη» τόνισε ο μετεωρολόγος του OPEN.

Ο καιρός τη Μεγάλη Δευτέρα

Γενικά αίθριος καιρός με λίγες τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά, τις Κυκλάδες και τη βόρεια Κρήτη. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 4 με 6 και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί 5 με 7 και τοπικά, κυρίως στο Αιγαίο, 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο στα δυτικά και βόρεια ηπειρωτικά.

Ο καιρός τη Μεγάλη Τρίτη

Γενικά αίθριος καιρός στις περισσότερες περιοχές. Στην Κρήτη προβλέπονται νεφώσεις παροδικά αυξημένες με πιθανότητα για τοπικές βροχές ή όμβρους. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά ανατολικοί 4 με 5 και στα ανατολικά βόρειοι 6 με 8 μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Ο καιρός τη Μεγάλη Τετάρτη

Αραιές νεφώσεις πρόσκαιρα πυκνότερες το πρωί στα δυτικά και από τις μεσημβρινές ώρες στα ανατολικά. Οι άνεμοι θα είναι στα δυτικά ασθενείς, ενώ στα ανατολικά θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις 4 με 6 και τοπικά στο Αιγαίο 7 μποφόρ. Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση.

Σχετικές αναρτήσεις

Ο πρωθυπουργός ανακοίνωσε φθηνότερο ρεύμα για όλους τους αγρότες για 2+8 χρόνια και προκαταβολή του ΕΦΚ 40 εκατ. ευρώ στα τέλη Μαρτίου

News Room G

Οι περιοχές που… τσούζουν τα ενοίκια – Πού είναι πιο ακριβά

Newsroom

Πυραυλική επίθεση σε δεξαμενόπλοιο απο τους Χουθί

News Room G