magdasnews.gr
News

Μακελειό με νεκρούς στο Σίδνεϊ: Βίντεο με τον δράστη να σπέρνει τον θάνατο στο εμπορικό κέντρο – Μαχαίρωσε μέχρι και μωρό

Συναγερμός σήμανε στο εμπορικό κέντρο Westfield Bondi Junction του Σίδνεϊ μετά από επίθεση με μαχαίρι το απόγευμα του Σαββάτου (τοπική ώρα).

Σύμφωνα με πληροφορίες άνδρας εισέβαλε στο εμπορικό κέντρο και ξεκίνησε να μαχαιρώνει τον κόσμο ενώ μέχρι στιγμής ο απολογισμός είναι έξι νεκροί. Ανάμεσά τους και ο δράστης o οποίος έβαλε ακόμη και ένα βρέφος στο στόχαστρό του.

Πάντως, οι αρχές αναφέρουν πως η επίθεση δεν παραπέμπει σε τρομοκρατικό χτύπημα.

Άνθρωποι που είχαν πάει στο εμπορικό για τα ψώνια τους περιέγραψαν ότι άκουσαν μια μητέρα να ουρλιάζει καθώς ένας άνδρας έτρεξε προς το μέρος της.

Η αστυνομία επιβεβαίωσε ότι ο άνδρας αυτός πυροβολήθηκε αφού προηγουμένως είχε καταφέρει να μαχαιρώσει ανυποψίαστους ανθρώπους.

«Το μωρό δέχτηκε μαχαιριές» δήλωσε ο ένας αυτόπτης μάρτυρας στο 9News. «Η μαμά μαχαιρώθηκε επίσης και ήρθε με το μωρό και μου το έδωσε».

Ο άλλος μάρτυρας είπε ότι προσπαθούσαν να συμπιέσουν το τραύμα στο μωρό για να σταματήσουν την αιμορραγία. «Υπάρχει πολύ αίμα στο πάτωμα… Ελπίζω το μωρό να είναι καλά», είπαν. Τα αδέρφια ψώνιζαν πριν βγει η μητέρα αιμόφυρτη.

Μια άλλη εργαζόμενη και οι συνάδελφοί της φοβόντουσαν για τη ζωή τους. Είπε ότι άκουσε τις κραυγές της μητέρας και στη συνέχεια κλειδώθηκε σε μια αποθήκη μαζί με τους συναδέλφους της.

«Ήταν τόσο τρομακτικό… Ειλικρινά εύχομαι η μητέρα να είναι καλά γιατί αυτή τη κραυγή, δεν μπορώ να τη βγάλω από το μυαλό μου».

Βίντεο που ανέβηκαν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έδειχναν πολλούς ανθρώπους να εγκαταλείπουν τρέχοντας το εμπορικό κέντρο για να σωθούν από τη μανία του δράστη.

Σχετικές αναρτήσεις

Επεισόδια στην Πατησίων μετά το τέλος του συλλαλητηρίου

News Room G

Στο Μεσολόγγι ο κόσμος δεν τρώει ψάρια γιατί φοβούνται οτι τρώνε τον Μπάμπη

News Room G

Παύλος Μαρινάκης:«Διατεθειμένος ο πρωθυπουργός να συναντήσει τους αγρότες τη Δευτέρα»

News Room G