magdasnews.gr
Ζωή

Μεταλλικές ντουλάπες και ιματοθήκες σε vintage και μοντέρνες ιδέες σχεδίασης

Η χρήση μεταλλικών ντουλαπιών και ιματοθήκης δεν περιορίζεται μόνο στους εσωτερικούς χώρους των σπιτιών μας. Αυτά τα κομμάτια επίπλων μπορούν να βρουν τη θέση τους ακόμα και σε εξωτερικούς χώρους ενός σπιτιού, είτε πρόκειται για αυλή, αίθριο ή καλυμμένο μπαλκόνι. Παρακάτω θα δούμε πώς μπορείτε να τα ενσωματώσετε αποτελεσματικά σε αυτούς τους χώρους.

Οι μεταλλικές ντουλάπες εξωτερικού χώρου https://www.alkan.gr/metallikes-ntoulapes μπορούν να αλλάξουν το παιχνίδι της σχεδίασης στον εξωτερικό σας χώρο. Κατασκευασμένες από ανθεκτικά στις καιρικές συνθήκες μέταλλα, όπως ο ανοξείδωτος χάλυβας ή ο σίδηρος με στατική βαφή μπορούν να αντέξουν σε βάθος χρόνου και να προσφέρουν μια καλή και πρακτική λύση αποθήκευσης. Σε ένα αίθριο ή μια βεράντα, μια μεταλλική ντουλάπα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση εργαλείων κηπουρικής, εξοπλισμού μπάρμπεκιου ή ειδών τραπεζαρίας. Αυτό όχι μόνο διατηρεί τον εξωτερικό χώρο σας τακτοποιημένο και οργανωμένο, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι όλα όσα χρειάζεστε θα είναι σε ένα σημείο χωρίς να υπάρχει ακαταστασία.

Μια μεταλλική ντουλάπα μπορεί επίσης να είναι ιδανική για τον χώρο της πισίνας. Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για την αποθήκευση πετσετών, ειδών κολύμβησης, ακόμη και εξοπλισμού συντήρησης πισίνας. Για να προσθέσετε χρώμα και να αποκτήσει αντοχή στη σκουριά, σκεφτείτε να τη βάψετε με ένα ζωηρό, ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες χρώμα.

Όσον αφορά τη σχεδίαση, μπορείτε να επιλέξετε μια μεταλλική ντουλάπα με ρουστίκ εμφάνιση για χώρο που υπάρχει έντονο το στοιχείο της πέτρας και του ξύλου ή ένα μοντέρνο στυλ ή για έναν πιο σύγχρονο εξωτερικό χώρο. Μπορείτε ακόμη να τοποθετήσετε μια ντουλάπα με έναν συνδυασμό από ράφια, γάντζους και συρτάρια για να καλύψετε τις συγκεκριμένες ανάγκες αποθήκευσης.

Από την άλλη, οι μεταλλικές ιματιοθήκες για την τοποθέτηση ρούχων εργασίας είναι ένα ευέλικτο κομμάτι που μπορεί να είναι εξαιρετικά χρήσιμο για τη χρήση σε εξωτερικό περιβάλλον. Μια στιβαρή, ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες ιματιοθήκη μπορεί να χρησιμοποιηθεί με διάφορους τρόπους.

Μια πιθανή χρήση είναι για την τοποθέτηση αξεσουάρ δίπλα στην πισίνα. Κρεμάστε τις βρεγμένες πετσέτες, τα μαγιό και τα παιχνίδια της πισίνας για να στεγνώσουν. Θα μπορούσατε επίσης να τη χρησιμοποιήσετε για να φιλάτε τον νυχτερινό σας φωτισμό ή κάποιο στολισμό δημιουργώντας μια μαγική ατμόσφαιρα για τις βραδινές σας συγκεντρώσεις.

Σε μια βεράντα, μια μεταλλική ιματιοθήκη μπορεί να χρησιμεύσει ως εξαιρετικός αποθηκευτικός χώρος για τον ρουχισμό των επισκεπτών  κατά τη διάρκεια μιας υπαίθριας εκδήλωσης. Επιλέξτε ένα σχέδιο που συμπληρώνει τη διακόσμηση του εξωτερικού σας χώρου, ίσως ένα με μινιμαλιστικό στυλ με μια μοντέρνα πινελιά από natural σχέδια. Μπορείτε να επιλέξετε ανάμεσα σε πολλά υλικά όπως γαλβανισμένο μέταλλο ή βαμμένο με στατική βαφή που αντέχει στις καιρικές συνθήκες και δε χρειάζεται συνεχόμενη συντήρηση.

Σε περίπτωση που αγοράσετε κάποιο έπιπλο φτιαγμένο από μέταλλο και ξύλο,  φροντίστε να είναι καλυμμένο ώστε να το προστατεύσετε από τη φθορά. Επιλέξτε  μία κατασκευή ντουλάπας από αδιάβροχο ξύλο όπως το ΤΙΚ.  Βεβαιωθείτε ότι τα έπιπλά σας βρίσκονται κάτω από ένα στέγαστρο ή έχουν περαστεί με ένα προστατευτικό βερνίκι για τις καιρικές συνθήκες. Η τακτική συντήρηση στις μεταλλικές και ξύλινες ντουλάπες μπορεί επίσης να παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους.

 

 

Σχετικές αναρτήσεις

Σοκ στους mega rich από την εξαφάνιση-θρίλερ της έφηβης κόρης δισεκατομμυριούχων

Newsroom

Adelaide Hall: H Google τιμάει τη διάσημη τραγουδίστρια της τζαζ με ένα Doodle

News Room M

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας γιορτάζει την Ολυμπιακή Ημέρα και συμμετέχει σε μια παγκόσμια πρωτοβουλία.

Newsroom E