magdasnews.gr
People & Politics

Μετράει μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη ο Τσίπρας;

Εμβρόντητος από τα ψέματα που λέει ο Στέφανος Κασσελάκης στα κανάλια για τις δήθεν καλές σχέσεις μεταξύ τους, φαίνεται να είναι ο Αλέξης Τσίπρας.

Σύμφωνα, πάντως με πηγή της στήλης Big Mouth του powergame.gr, ο Τσίπρας «θα μετράει μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη μετά τις ευρωεκλογές». Ωστόσο το θέμα είναι – όπως σημειώνει – αν ο πρώην πρόεδρος του κόμματος θα προλάβει να φύγει μόνος του ή θα τον διώξει ο… διάδοχός του.

Σε κάθε περίπτωση, να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό ο Αλέξης Τσίπρας προσπαθεί να ξεφορτωθεί, ακόμη και ως φήμη, το ότι ήταν εκείνος που έδωσε το χρίσμα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη.

«Ένας φίλος απ’ τα παλιά μού σφύριξε πως ο Αλέξης Τσίπρας έχει μείνει εμβρόντητος από τα ψέματα που αραδιάζει ο διάδοχός του, Stefanos, στα κανάλια για τις δήθεν καλές σχέσεις μεταξύ τους. «Γράψε και αυτό», μου είπε. «Μετά τις ευρωεκλογές ο Τσίπρας θα μετράει μέρες στον ΣΥΡΙΖΑ του Κασσελάκη. Το θέμα είναι αν θα προλάβει να φύγει μόνος του ή θα τον ξαποστείλει ο πρόεδρος». Πάντως, εσείς κρατήστε ότι εδώ και καιρό ο πρώην πρωθυπουργός προσπαθεί να ξεφορτωθεί (ακόμη και ως φήμη) το ότι ήταν εκείνος που έδωσε το χρίσμα για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ στον Κασσελάκη» γράφει χαρακτηριστικά το «Big Mouth».

Σχετικές αναρτήσεις

Η Υπουργός Παιδείας συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη Φθιώτιδος Συμεών

News Room A

Στη Θεσσαλονίκη ο Ρόμπερτ Ντε Νίρο: Η συνάντηση με τον Απόστολο Τζιτζικώστα

News Room A

Εξιτήριο για τον Τέως Βασιλιά Κωνσταντίνο – Νοσηλευόταν με κορωνοϊό

News Room A