magdasnews.gr
News

Καρτέρι διαδηλωτών στο ζεύγος Κλίντον: Τους… στόλισαν με βρισιές – «Χίλαρι αρπακτικό, Μπιλ σκ@τό»!

Καρτέρι στην Χίλαρι και τον Μπιλ Κλίντον έστησαν αντι-ισραηλινοί διαδηλωτές στη Νέα Υόρκη λούζοντας με βρισιές το πρώην προεδρικό ζεύγος των ΗΠΑ.

Την ώρα που η Χίλαρι αποχωρούσε από το θέατρο Music Box Theatre του Μπρόντγουεϊ στο Μανχάταν, όπου παρακολούθησε με τον άνδρα της μια πρόβα της παράστασης «Suffs», της οποίας εκείνη είναι παραγωγός, οι φιλοπαλαιστίνιοι διαδηλωτές τους «στόλισαν» κατηγορώντας τους ότι «διευκολύνουν την γενοκτονία» στη Λωρίδα της Γάζας κι αποκαλώντας «σούπερ αρπακτικό» την πρώην επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας και «σκ@τό» τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ.

«Σου έχει πει ποτέ κανείς, Χίλαρι ότι είσαι σούπερ αρπακτικό; Είσαι υπεύθυνη για τον θάνατο εκατομμυρίων. Μπιλ Κλίντον, είσαι υποστηρικτής γενοκτονίας. Άντε γ@μ, σκατό!», φώναξε ένας διαδηλωτής την ώρα που το ζευγάρι πλησίαζε το αυτοκίνητό τους. Αλλά η Χίλαρι έδειξε να μην ενοχλείται σηκώνοντας το χέρι για να χαιρετήσει χαμογελαστοί άλλους, που είχαν συγκεντρωθεί για να τη δουν.

Οι διαδηλωτές στο μεταξύ συνέχιζαν τα… γαλλικά: «Χίλαρι, είσαι υπεύθυνη για γενοκτονίες, είσαι υπεύθυνη για ωμότητες. Βοηθάς κυριολεκτικά στη γενοκτονία του Παλαιστινιακού λαού», ούρλιαζε μια άλλη διαδηλώτρια ακόμη κι όταν το πρώην προεδρικό ζεύγος επιβιβάστηκε στο αυτοκίνητο κι έκλεισαν τις πόρτες. «Ξέρω ότι με ακούς (…) Γ@μ… σκατό, Χίλαρι. Πάνω από 34.000 έχουν σκοτωθεί. Και αυτοαποκαλείσαι φεμινίστρια. Γυναίκες πεθαίνουν στη Γάζα», συνέχισε υψώνοντας το μεσαίο της δάχτυλο όταν πέρασε μπροστά της το όχημα, το οποίο ακολούθησε συνεχίζοντας το υβρεολόγιο.

Η Χίλαρι και ο Μπιλ Κλίντον μπήκαν στο σταυρόνημα των φιλοπαλαιστίνιων διαδηλωτών λόγω των σχέσεών τους με τον πρόεδρο των ΗΠΑ, Τζο Μπάιντεν, που δέχεται σκληρή κριτική για την υποστήριξή του προς το Ισραήλ, ενώ αυξάνεται διαρκώς ο απολογισμός των θυμάτων από τους βομβαρδισμούς στη Λωρίδα της Γάζας.

Από την φονική επίθεση με τους 1.200 νεκρούς Ισραηλινούς της Χαμάς στις 7 Οκτωβρίου 2023, τουλάχιστον 33.000 κάτοικοι της Γάζας έχουν σκοτωθεί από τα ισραηλινά πλήγματα αντιποίνων. Μεταξύ των τελευταίων θυμάτων ήταν και επτά εργαζόμενοι σε ανθρωπιστική οργάνωση, που σκοτώθηκαν όταν το κομβόι τους δέχθηκε την περασμένη Δευτέρα τρία ισραηλινά πλήγματα σε διάστημα τεσσάρων λεπτών, ενώ ετοιμάζονταν να διανείμουν τρόφιμα.

Σχετικές αναρτήσεις

Η μεγάλη αποκάλυψη από το Πρώτο Θέμα για τον Κωνσταντίνο Πολυχρονόπουλο

News Room G

Στο ”κόκκινο” οι παραβάσεις του Κ.Ο.Κ. το τελευταίο τριήμερο σε ολόκληρη την επικράτεια

News Room G

Σε πλήρη ετοιμότητα ο Δήμος Ελληνικού Αργυρούπολης για την κακοκαιρία avgi

News Room G