magdasnews.gr
News

Μπάιντεν και Τραμπ μεταφέρουν τη μονομαχία τους στα σύνορα με το Μεξικό

Ο Τζο Μπάιντεν και ο Ντόναλντ Τραμπ, πρώην και νυν πρόεδροι των Ηνωμένων Πολιτειών αντίστοιχα, έχουν προγραμματίσει επισκέψεις στα νότια σύνορα της χώρας σήμερα, προκειμένου να αναλύσουν το θέμα της μετανάστευσης, το οποίο έχει γίνει κεντρικό σημείο στις προεκλογικές εκστρατείες.

Ο 81χρονος πρόεδρος Μπάιντεν θα επισκεφθεί τη Μπράουνσβιλ του Τέξας, όπου θα συναντηθεί με αξιωματούχους της μεθοριακής αστυνομίας και τοπικά στελέχη, σύμφωνα με ανακοίνωση του Λευκού Οίκου.

Ο προκάτοχός του, Ντόναλντ Τραμπ, θα επισκεφθεί την πόλη Ιγκλ Πας, επίσης στο Τέξας, βρίσκοντας τον εαυτό του σε διαφορετική πόλη από τον Μπάιντεν. Ο Τραμπ συνεχίζει να κατηγορεί τον Μπάιντεν για την επιδείνωση της μεταναστευτικής κρίσης.

Ο Μπάιντεν επιθυμεί να δείξει τη σημασία που δίνει στην κατάσταση στα σύνορα, όπως δήλωσε η εκπρόσωπος του Λευκού Οίκου, Καρίν Ζαν-Πιέρ, ενώ πρόκειται να παρουσιάσει επίσης τη στήριξή του σε νομοθετικές προτάσεις για τη μετανάστευση που συζητούνται στο Κογκρέσο.

Από την άλλη πλευρά, το στρατόπεδο του Τραμπ κατηγορεί τον Μπάιντεν ότι επιδεινώνει την κρίση με τις πολιτικές του και ότι ο ίδιος ο Μπάιντεν ευθύνεται για την κατάσταση στα σύνορα. Το στρατόπεδο του Τραμπ επιμένει ότι ο Μπάιντεν δεν μπορεί να διαχειριστεί την κρίση αυτή και υποστηρίζει αυστηρότερα μέτρα ελέγχου στα σύνορα.

Σχετικές αναρτήσεις

Θετικές οι προοπτικές για τον ελληνικό τουρισμό και το 2024 -Σε έκθεση στο Λονδίνο ο ΕΟΤ

News Room G

Δείτε τι καιρό θα κάνει το Πάσχα στην περιοχή σας

Newsroom

Ξεσκεπάστηκε νέο κύκλωμα αναβολικών με πλοκάμια και στο εξωτερικό – Πελάτες και εν ενεργεία αθλητές!

Newsroom