magdasnews.gr
People & Politics

Νέο κόμμα ίδρυσε ο Πέτρος Κόκκαλης

ΠΕΤΡΟΣ ΚΟΚΚΑΛΗΣ

Μετά την αποχώρησή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο πρώην ευρωβουλευτής Πέτρος Κόκκαλης, μαζί με τη Μαρία Βασιλάκου και τον Λευτέρη Παπαγιαννάκη, αποκάλυψαν τη δημιουργία ενός νέου πολιτικού φορέα με την ονομασία “ΚΟΣΜΟΣ”, υπογράφοντας τη σχετική δήλωση στον Άρειο Πάγο.

Η απόφαση αυτή είχε προαναγγειλεί προηγουμένως ο κ. Κόκκαλης τον περασμένο Νοέμβριο. Σημειώνεται ότι ο ίδιος είχε συμμετάσχει σε συνέδριο του Ευρωπαϊκού Πράσινου Κόμματος στη Λυών τον Φεβρουάριο, όπου είχε τονίσει την ανάγκη για ριζοσπαστικές αλλαγές προς μια πιο πράσινη και κοινωνική Ευρώπη.

Ο κ. Κόκκαλης εξέφρασε την πεποίθησή του ότι οι προτάσεις που αναπτύχθηκαν στο εν λόγω συνέδριο προσφέρουν λύσεις για τις καθημερινές ανάγκες των πολιτών απέναντι σε ένα σύστημα που προκαλεί πόνο και ανισότητα.

Τόσο ο Πέτρος Κόκκαλης όσο και το επιτελείο του εκφράζουν ιδιαίτερη ικανοποίηση για τη θετική υποδοχή που είχαν από τους Ευρωπαίους Πράσινους, οι οποίοι αναγνώρισαν τη δράση και το έργο του κατά τη διάρκεια της θητείας του ως ευρωβουλευτή.

«Μπορούμε καλύτερα και στην Ελλάδα και στην Ευρώπη», υπογράμμισε. Ο κ. Κόκκαλης εξέφρασε επίσης τη βεβαιότητα ότι οι θέσεις που εγκρίθηκαν στο Συνέδριο της Λυών, «περιέχουν λύσεις για την καθημερινότητα απέναντι σε ένα σύστημα που δεν έχει να δώσει τίποτα άλλο παρά πόνο και ανισότητα». Ο Πέτρος Κόκκαλης και το επιτελείο του παρουσιάζονται ιδιαίτερα ικανοποιημένοι από την υποδοχή που έτυχαν από τους Ευρωπαίους Πράσινους οι οποίοι χαιρέτησαν με θερμά λόγια τη δράση και το έργο του Έλληνα ευρωβουλευτή κατά τη διάρκεια της θητείας του.

Σχετικές αναρτήσεις

Αυτό είναι το ευρωψηφοδέλτιο της ΝΔ – Ανακοινώθηκαν Μπελέρης και Μελέτη, το μήνυμα του Πύρρου Δήμα

Newsroom

Αλλαγές στην Κυβέρνηση – Αυτό είναι το σχέδιο του Πρωθυπουργού για τον ανασχηματισμό

News Room A

Κέιτλιν Τζένερ – υποψηφιότητα για κυβερνήτης: «Είμαι μέσα! Αξίζει να αγωνιστώ για την Καλιφόρνια»

News Room A