magdasnews.gr
News

Ο Καγκελάριος της Γερμανίας Όλαφ Σολτς σηματοδότησε την αντίστροφη μέτρηση 100 ημερών για το Euro 2024

Σήμερα (6/3), ο Καγκελάριος της Γερμανίας, Όλαφ Σολτς, έδωσε το στίγμα για την αντίστροφη μέτρηση 100 ημερών για το Euro 2024, κρατώντας την επίσημη μπάλα του τουρνουά, παρέα με μέλη του υπουργικού συμβουλίου, πριν από την εβδομαδιαία κυβερνητική συνεδρίαση.

Ο Όλαφ Σολτς και πολλά μέλη της κυβέρνησης, συμπεριλαμβανομένης της υπουργού Εξωτερικών, Αναλένα Μπέρμποκ, του υπουργού Οικονομίας και Κλίματος, Ρόμπερτ Χάμπεκ, και του υπουργού Οικονομικών, Κρίστιαν Λίντερ, συμμετείχαν στη σχετική φωτογράφιση.

Η Γερμανία φιλοξενεί το πρώτο της μεγάλο διεθνές τουρνουά ποδοσφαίρου μετά το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 και το Euro 2024, που ξεκινά στις 14 Ιουνίου, θα διεξαχθεί σε 10 πόλεις.

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2006 εξακολουθεί να θεωρείται με αγάπη στη Γερμανία, καθώς προκάλεσε ένα κύμα ενθουσιασμού χωρίς προηγούμενο τότε, με μεγάλες ζώνες φιλάθλων σε όλη τη χώρα, κερδίζοντας τον τίτλο του “καλοκαιρινού παραμυθιού”.

Οι Γερμανοί, τρεις φορές νικητές, θα ξεκινήσουν το τουρνουά ενάμιση μήνα στο Μόναχο, στις 14 Ιουνίου, αντιμετωπίζοντας τη Σκωτία, με τον τελικό να προγραμματίζεται να διεξαχθεί στις 14 Ιουλίου στο Ολυμπιακό Στάδιο του Βερολίνου.

Σχετικές αναρτήσεις

Πόσο κοστίζει ο μπακαλιάρος φέτος: Οι τιμές για τον γνήσιο, τον φρέσκο, τον λινγκ και τον Ισλανδίας

Newsroom

Βίντεο ντροπής: Κυνηγούν λύκο με αυτοκίνητο και το διασκεδάζουν

Newsroom

Στο Αυτόφωρο οδηγήθηκε 34χρονος που χτύπησε και τραυμάτισε 40χρονο με σφυρί

News Room G