magdasnews.gr
People & Politics

Ο Μητσοτάκης αυτοτρολάρεται στο TikTok και γίνεται viral

Ένα βίντεο με αθλητικό περιεχόμενο ανέβασε το απόγευμα της Πέμπτης (9/5) στο TikTok ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης.

Συγκεκριμένα το βίντεο σχετίζεται με την πρόκριση του Ολυμπιακού και του Παναθηναϊκού στο Final Four της Euroleague.

Όλα ξεκίνησαν πριν από λίγο καιρό, όταν ο πρωθυπουργός ευρισκόμενος καλεσμένος στην εκπομπή του ΣΚΑΪ «Αταίριαστοι» είχε ερωτηθεί από τον Χρήστο Κούτρα πώς βλέπει τις δύο ομάδες στο μπάσκετ.

Ο πρωθυπουργός ευχήθηκε να προκριθούν και οι δύο, όπως και έγινε, όμως ήταν πολλά τα αρνητικά σχόλια από τους τηλεθεατές περί… γκαντεμιάς επειδή έκαναν αυτή την ερώτηση στον Κυριάκο Μητσοτάκη.

@kyriakosmitsotakis_Εγώ σας το είπα!

♬ original sound – Kyriakos Mitsotakis

«Παναθηναϊκός ή Ολυμπιακός στο Final Four της Ευρωλίγκας;», είχε ρωτήσει ο Χρήστος Κούτρας και ο πρωθυπουργός απάντησε: «Μακάρι και οι δύο, μπορούν».

Έτσι, λοιπόν, μετά την πρόκριση και των δύο ομάδων στο Final Four της Euroleague, ο πρωθυπουργός μέσω του TikTok απάντησε σε όσους τον έλεγαν γκαντέμη.

«Γατάκια, εγώ γκαντέμης; Τώρα μπορείς να πας να ψάξεις το αρχείο σου και να δεις τη δήλωση την οποία είχα κάνει», αναφέρει.

Μάλιστα, κάνει και την κίνηση του… var και στη συνέχεια του βίντεο προβάλλονται οι δηλώσεις του αλλά και όσα είχαν σχολιαστεί από τους χρήστες του TikTok.

«Οπότε σήμερα τι έχουν να πουν όλοι αυτοί; Εγώ σας το είπα, αλλά δεν μ’ ακούσατε», καταλήγει στο βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Σχετικές αναρτήσεις

Πάνος Καμμένος: Η εντυπωσιακή αλλαγή στην εμφάνισή του – Μείον 80 κιλά

News Room A

Τιτίκα Σαριγκούλη: Τα παιδικά χρόνια, η πολιτική δράση και το όνειρο που δεν πραγματοποιήθηκε ποτέ

News Room A

Η υφυπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, Δόμνα Μιχαηλίδου, βραβεύτηκε για το έργο της για την ευαισθητοποίηση και αποδοχή του αυτισμού

News Room A