magdasnews.gr
News

Περισσότερα από 6.000 άτομα στους 4 χώρους δωρεάν στάθμευσης στην φετινή 30η Agrotica

AGROTICA

Περισσότερα από 6.000 άτομα εκμεταλλεύτηκαν τους τέσσερις χώρους δωρεάν στάθμευσης που διαθέτηκε η ΔΕΘ-Helexpo κατά τη διάρκεια της φετινής, 30ης επετειακής Agrotica (1-4/2).

Αυτοί οι χώροι συγκέντρωσαν συνολικά 2.100 οχήματα και 100 λεωφορεία από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Σε σημερινή ανακοίνωσή της, η ΔΕΘ-Helexpo αναφέρει ότι το σχέδιο που υλοποίησε σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης για την ομαλή κυκλοφορία των επισκεπτών και εκθετών χαρακτηρίζεται “αποτελεσματικό” και “επιτυχημένο”. Το σχέδιο αυτό αποδείχθηκε αναγκαίο λόγω του αυξημένου κυκλοφοριακού φόρτου στη Θεσσαλονίκη, ιδίως λόγω των εργασιών του FlyOver.

Κατά τη διάρκεια της Agrotica, παρείχαν δωρεάν στάθμευση τέσσερις χώροι, με τέσσερις διαφορετικές τοποθεσίες στην πόλη, εξυπηρετώντας έτσι τους επισκέπτες. Επιπλέον, προσφέρθηκαν 550 δρομολόγια λεωφορείων που αναχωρούσαν κάθε 30 λεπτά, εξυπηρετώντας άνω των 6.000 επισκεπτών.

Η ΔΕΘ-Helexpo εκφράζει επίσης τις ευχαριστίες της προς διάφορους φορείς και εταιρείες που βοήθησαν στην ομαλή διεξαγωγή της έκθεσης, συμπεριλαμβανομένων των αρχών της πόλης, της αστυνομίας, της λιμενικής αρχής, των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων και των εταιρειών παροχής υπηρεσιών.

Σχετικές αναρτήσεις

Τέσσερις συλλήψεις για διακίνηση ναρκωτικών – Είχαν ως ορμητήρια εγκαταλελειμμένες οικίες στη Νέα Ιωνία

News Room G

Απίστευτο και όμως…ελληνικό:Παππούς ψώνισε από κοσμηματοπωλείο με έναν τενεκέ λάδι για αντάλλαγμα

News Room G

Την Τρίτη 7 Μαΐου μετατίθεται η αργία της Πρωτομαγιάς

News Room G