magdasnews.gr
People & Politics

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου

Έφυγε σε ηλικία 79 ετών ο Δημήτρης Καλλιάνος, πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου.

Ο γνωστός μετεωρολόγος και βουλευτής της νέας Δημοκρατίας, έκανε γνωστή την κατάσταση της υγείας του πατέρα του, τις περασμένες ημέρες, μέσω των social media και το δράμα που ζούσε τον τελευταίο καιρό.

Ευχόμαστε συλλυπητήρια και καλή δύναμη στην οικογένειά του.

Η περιπέτεια του πατέρα του στο «Αττικόν»

Όλα ξεκίνησαν με το βίντεο που ανήρτησε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Γιάννης Καλλιάνος, στο οποίο περιγράφει την περιπέτεια υγείας του πατέρα του, Δημήτρη, αφήνοντας αιχμές για την αντιμετώπισή του σε συγκεκριμένο δημόσιο νοσηλευτικό ίδρυμα.

Ακούγοντας κανείς το βίντεο, τού δημιουργούνται ερωτήματα σε σχέση με τη μεταχείριση του ασθενή και τυχόν αδιαφορία από το ιατρικό προσωπικό. Τόσο, όμως, η διοίκηση του νοσηλευτικού ιδρύματος όσο και ο υπουργός Υγείας, Άδωνις Γεωργιάδης, τοποθετούμενοι για το περιστατικό, διαβεβαιώνουν πως ακολουθήθηκε κατά γράμμα συγκεκριμένο πρωτόκολλο που ισχύει για κάθε ασθενή του ΕΣΥ.

Η βασική ένσταση της οικογένειας και αιτία της έντασης που αποτυπώνεται στο βίντεο είναι η παραμονή του 79χρονου εκτός ΜΕΘ για ημέρες, με τον γνωστό μετεωρολόγο να αφήνει να εννοηθεί ότι εάν είχε μπει νωρίτερα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας πιθανόν η υγεία του να έβαινε βελτιούμενη.

Στο βίντεο που είχε δημοσιεύσει, με δάκρυα στα μάτια κατηγόρησε γιατρούς του νοσοκομείου όπου νοσηλεύεται εδώ και ημέρες ο πατέρας του ότι δεν έδωσαν τη δέουσα σημασία στη φροντίδα του. Μάλιστα, αναφέρεται ευθέως στον γιατρό που χειρούργησε τον Δημήτρη Καλλιάνο για το διαβητικό πόδι, καθώς και άλλους γιατρούς του νοσοκομείου, οι οποίοι υποστήριζαν πως ο ασθενής πάει καλά, σύμφωνα με όσα αναφέρονται στο βίντεο, ενώ έπαθε ανακοπή και τελικά εισήχθη σε ΜΕΘ. «Αυτό που έκαναν στον πατέρα μου θα το πληρώσουν ακριβά», είχε πει συγκεκριμένα.

Σχετικές αναρτήσεις

Βερόνικα Αντετοκούνμπο: Η ηρωίδα μάνα και ο “βράχος” της οικογένειας

News Room A

Τι απέγινε η μεγάλη περιουσία του Μίκη Θεοδωράκη;

News Room A

Θλίψη στην κηδεία της μεγάλης ηθοποιού Μάγιας Λυμπεροπούλου

News Room A